Udruga "SVE za NJU!" i Avon vas pozivaju na Dan otvorenih vrata

Udruga "SVE za NJU!" i Avon vas pozivaju na Dan otvorenih vrata

Udruga "SVE za NJU!" i Avon vas pozivaju na Dan otvorenih vrata
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.06.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Udruga "SVE za NJU!" poziva sve žene oboljele i liječene od raka dojke, njihove obitelji, prijatelje i sve zainteresirane da se pridruže na danu otvorenih vrata u Zagrebu, 28. lipnja 2010. od 11:00 do 19:00  - u Centru za psihološku pomoć na adresi Kneza Mislava 10.

U Centru ćete pronaći informacije i odgovore o psihološkoj pomoći, psihoterapijama, struktiriranim edukacijskim radionicama, savjetovanju i logističkoj podršci za oboljele od psihologa i psihoterapeuta.

„SVE za NJU!" je dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, koja pruža informacijsku, psihološku i logističku pomoć ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima, a tvrtka Avon uložila je sredstva kako bi se sobe uredile i opremile s ciljem pružanja privremenog smještaja ženama koje iz različitih dijelova Hrvatske dolaze u Zagreb.

Povodom Dana otvorenih vrata, Avonova ambasadorica Barbara Kolar će otvoriti dvije Avonove sobe za prihvat žena oboljelih i liječenih od raka dojke iz drugih gradova čime Avon nastavlja borbu protiv raka dojke.

Avon je osnovao fond za borbu protiv raka dojke još 1992. godine, a danas je više od 50 zemalja u svijetu aktivno uključenih u Avonovu borbu protiv ove bolesti. Prodajom proizvoda iz linije Breast Cancer, označenih vrpcom ružičaste boje, Avon Hrvatska prikupio je više od od 1,7 milijuna kuna za borbu protiv raka dojke.

Sve informacije od udruzi SVE za NJU! su dostupne na brojeve telefona 01 6418 763, 6418 756 ili na email info@svezanju.hr

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti