VITAFEST oduševio brojne posjetitelje

VITAFEST oduševio brojne posjetitelje

VITAFEST oduševio brojne posjetitelje
  • Objavljeno: Utorak, 16.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Prvi sajam zdravlja Vitafest privukao je brojne posjetitelje koji su uživali u zanimljivim radionicama, stručnim predavanjima i vježbanju. Pri tome su saznali kako očuvati svoje zdravlje i poboljšati kvalitetu života, a ambasadori sajma - Goran Ivanišević i dr. Nikola Milojević oduševili su svojim gostovanjima.

Prvi sajam zdravlja Vitafest koji se ovaj vikend održavao u Zagrebu privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle,  a svi su sajam posjetili s istim ciljem - naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života.

U tri dana održavanja sajam je na zanimljiv i zabavan način pokušao posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju. Edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka, doktora i profesionalaca pružila su izvrstan uvid u najnovije tehnologije poboljšanja kvalitete života i zdravlja.

Ambasadori Vitafesta, poznati tenisač Goran Ivanišević i estetski liječnik dr. Nikola Milojević  družili su se s posjetiteljima Vitafesta. Pridružio im se i naš poznati stolnotenisač Zoran Primorac koji je zajedno s Ivaniševićem zaigrao i virtualni tenis na Nintendo Wii konzoli. Naravno, pridružili su im se i brojni mlađi posjetitelji koji su, unatoč  teniskom neiskustvu, uspjeli pobijediti sportske velikane.

Osim zabavnog sadržaja, posjetitelji sajma su se mogli konzultirati i s liječnicima, osiguravateljima i proizvođačima zdravih proizvoda i pomagala, isprobati vježbe i dobiti ideje za aktivnosti koje mogu izvoditi sami.  Brojni posjetitelji također su uživali i u prezentacijama kuhanja zdrave hrane na zabavan i ukusan način, fitness programu, besplatnim masažama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama, a sve s ciljem promoviranja zdravog načina života.

Veliki odaziv ljudi i pozitivna atmosfera sigurna su potvrda da je sajam zdravlja bio pun pogodak, a organizatori se toplo nadaju kako su posjetitelji dobili korisne informacije i savjete koji će ih potaknuti da žive zdravije i sretnije.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti