Yasenka baby linija – nježnost od početka!

Yasenka baby linija – nježnost od početka!

Yasenka baby linija – nježnost od početka!
  • Objavljeno: Petak, 13.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kada dođe na svijet, vaša mala bebica ili mali mirišljavi smotuljak postaje najbitnije živuće stvorenje na planetu. Zato sve mame svijeta za svoje dijete traže najbolje i najkvalitetnije rješenje za njegu kože.

Pošto je koža beba izrazito osjetljiva te se fiziološki razlikuje od kože odraslih ljudi po sastavu, strukturi i funkciji, vrlo je bitno da proizvodi koji se koriste budu što nježniji i blaži te da sadrže prirodne sastojke.

To se najviše odnosi na kvalitetu proizvoda koje koristite od prvog dana bebina života, a to su zaštitna dječja mast, vlažne maramice i krema protiv pelenskog osipa.

Higijena beba ustvari je vrlo jednostavna: što manje mirisa i dodataka, to bolje!

Upravo zbog toga s ponosom vam predstavljamo Yasenka baby proizvode koje najbolje opisuje jedna riječ - nježnost.

Yasenka dječja mast – nježnost svaki dan!

Dječja mast zapotpunu zaštitu kože vašeg djetetaizrađenaje prema ljekarničkoj recepturi (sastojci: Petrolatum, Aqua, Lanolin). Koristi se za svakodnevnu njegu i zaštitu nježne dječje kože u području pelena. Štiti kožu novorođenčadi i male djece od nastajanja crvenila, iritacija i osipa.

Yasenka Cinkocalm krema – nikad više pelenski osip!

Cinkocalm baby zaštitna krema koristi se za svakodnevnu njegu i zaštitu nježne dječje kože u području pelena i sprječavanje pelenskog osipa. Štiti kožu novorođenčadi i male djece od nastanka crvenila i iritacija.

Cinkov oksid ublažava iritaciju kože, cinkov sulfat sprječava nastanak bakterijske infekcije iritiranog područja, sezamovo i bademovo ulje obnavlja i hrani kožu, vitamin E ima antioksidativno djelovanje, a ekstrakti nevena i kamilice umiruju kožu i ublažavaju iritacije. Lako se nanosi i razmazuje, a na koži ostavlja zaštitni film.

Yasenka baby sensitive maramice – nježne i praktične!

Vlažne maramice idealne su za čišćenje i njegu osjetljive dječje kože prilikom mijenjanja pelena. Vlažne maramice izrazito su praktično rješenje na putovanjima, izletima, u parkovima i sličnim okolnostima.

Za veseo dan i miran san – koristite Yasenka baby liniju!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti