Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Yasenka baby linija – nježnost od početka!

Yasenka baby linija – nježnost od početka!

Yasenka baby linija – nježnost od početka!
  • Objavljeno: Petak, 13.10.2017.
  • Broj pregleda: 68
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Yasenka baby linija – nježnost od početka!

Kada dođe na svijet, vaša mala bebica ili mali mirišljavi smotuljak postaje najbitnije živuće stvorenje na planetu. Zato sve mame svijeta za svoje dijete traže najbolje i najkvalitetnije rješenje za njegu kože.

Pošto je koža beba izrazito osjetljiva te se fiziološki razlikuje od kože odraslih ljudi po sastavu, strukturi i funkciji, vrlo je bitno da proizvodi koji se koriste budu što nježniji i blaži te da sadrže prirodne sastojke.

To se najviše odnosi na kvalitetu proizvoda koje koristite od prvog dana bebina života, a to su zaštitna dječja mast, vlažne maramice i krema protiv pelenskog osipa.

Higijena beba ustvari je vrlo jednostavna: što manje mirisa i dodataka, to bolje!

Upravo zbog toga s ponosom vam predstavljamo Yasenka baby proizvode koje najbolje opisuje jedna riječ - nježnost.

Yasenka dječja mast – nježnost svaki dan!

Dječja mast zapotpunu zaštitu kože vašeg djetetaizrađenaje prema ljekarničkoj recepturi (sastojci: Petrolatum, Aqua, Lanolin). Koristi se za svakodnevnu njegu i zaštitu nježne dječje kože u području pelena. Štiti kožu novorođenčadi i male djece od nastajanja crvenila, iritacija i osipa.

Yasenka Cinkocalm krema – nikad više pelenski osip!

Cinkocalm baby zaštitna krema koristi se za svakodnevnu njegu i zaštitu nježne dječje kože u području pelena i sprječavanje pelenskog osipa. Štiti kožu novorođenčadi i male djece od nastanka crvenila i iritacija.

Cinkov oksid ublažava iritaciju kože, cinkov sulfat sprječava nastanak bakterijske infekcije iritiranog područja, sezamovo i bademovo ulje obnavlja i hrani kožu, vitamin E ima antioksidativno djelovanje, a ekstrakti nevena i kamilice umiruju kožu i ublažavaju iritacije. Lako se nanosi i razmazuje, a na koži ostavlja zaštitni film.

Yasenka baby sensitive maramice – nježne i praktične!

Vlažne maramice idealne su za čišćenje i njegu osjetljive dječje kože prilikom mijenjanja pelena. Vlažne maramice izrazito su praktično rješenje na putovanjima, izletima, u parkovima i sličnim okolnostima.

Za veseo dan i miran san – koristite Yasenka baby liniju!

Komentari

Najčitanije zanimljivosti