Zadržite preplanulost i do nekoliko tjedana dulje!

Zadržite preplanulost i do nekoliko tjedana dulje!

Zadržite preplanulost i do nekoliko tjedana dulje!
  • Objavljeno: Nedjelja, 07.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Konačno ste postigli željenu preplanulost koju želite što dulje i zadržati. Donosimo vam korisne savjete pomoću kojih ćete u tome i uspjeti.

Radite piling prije sunčanja

Gornji sloj kože je taj koji tamni. Taj gornji sloj se guli gotovo svaka 2 tjedna. Kako biste spriječili da se oguli gornji sloj kože, radite piling barem jednom tjedno. Bilo bi dobro kada biste piling cijelog tijela napravili netom prije sunčanja.

Saznajte koja ulja štite kožu od sunca!

Povećajte unos vode

Pripazite na to koliko unosite vode, naročito dok ste izloženi suncu, kada gubite više vode putem znojenja. Kada je koža suha, ona se može početi guliti. Kako bi stanice kože ostale hidratizirane, važno je da ih hranite izvana i iznutra. To znači da pijete vodu i da kožu njegujete hranjivim losionom.

Izbjegnite depilaciju

Depilaciju napravite prije ljetovanja. Tijekom ljetovanja izbjegavajte depiliranje na bilo koji način jer tako uklanjate gornji potamnjeli sloj kože. Naročito izbjegavajte proizvode za depilaciju koji sadrže salicilnu i glikolnu kiselinu.

Saznajte koja ulja koristiti prije i poslije sunčanja!

Smanjite korištenje gela za tuširanje

Svaku priliku za hranjenje kože i iskoristite. Jedan od najlakših načina da to napravite jest da smanjite korištenje gela za tuširanje. Ako vam je to nezamislivo, počnite koristiti one koji su načinjeni isključivo od prirodnih sastojaka.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti