Zajedno za zajednicu: Volonteri tvrtke Lentismed uredili Dom zdravlja Varaždinske županije

Zajedno za zajednicu: Volonteri tvrtke Lentismed uredili Dom zdravlja Varaždinske županije

Zajedno za zajednicu: Volonteri tvrtke Lentismed uredili Dom zdravlja Varaždinske županije
  • Objavljeno: Srijeda, 13.09.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Zanimljivosti

Tvrtka Lentismed, vodeći hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda, je organizirao i proveo volontersku akciju uređenja prostora u Domu zdravlja Varaždinske županije u Varaždinu. Akcija je okupila većinu djelatnika i upravu Lentismeda, a radovi su se odvijali tijekom 8. i 9. rujna. U ovom hvalevrijednom pothvatu, izvođači radova su se angažirali svojim vlastitim snagama, materijalom te dobrovoljnim radom.

Uređenje prostora je obuhvatilo dugački hodnik koji povezuje dvoranu Doma zdravlja u kojoj se odvijaju predavanja, edukacije, sastanci i stručni susreti liječnika i medicinskih sestara. Cilj ove akcije je bio osigurati zdravstvenim stručnjacima ugodniji prostor u kojem pružaju zdravstvene usluge pacijentima, od kojih su neki i korisnici tvrtke Lentismed.

Bitno je istaknuti da svi izvođači ovih volonterskih radova dijele iste vrijednosti, pa je direktor Lentismeda, Zlatan Žmirak istaknuo zahvalnost svom timu:

''Vaša predanost, marljivost i želja za postizanjem izvrsnosti su neusporedivi. Zajedno, svakim korakom, činimo svijet boljim mjestom. Kroz ovaj pothvat ne samo da smo unaprijedili estetiku i sigurnost prostorija Doma zdravlja, već smo se i povezali na dubljoj razini, učeći jedni od drugih i dijeleći zajedničke vrijednosti i ciljeve.''

Lentismed se ovim činom istaknuo kao društveno odgovorna tvrtka koja spremno doprinosi zajednici i pruža partnersku podršku zdravstvenim stručnjacima te na svom primjeru pokazuje da je zalaganje pravi put do ostvarenja pozitinih promjena.

Lentismed je hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda specijaliziran za proizvodnju urinarnih katetera i stoma pomagala, a svoj portfelj upotpunjuje i suvremenim rješenjima obloga za rane. Osnovan prije 13 godina, Lentismed je uspješno etablirao svoj brend kao vodeći hrvatski dobavljač medicinskih proizvoda u području inkontinencije. Lentismed izvozi svoje proizvoda u brojne zemlje unutar EU poput Danske i Njemačke, ali i u zemlje izvan granica našeg kontinenta poput Saudijske Arabije, Kuwaita i drugih.

Proizvodni i poslovni procesi Lentismeda su u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, zajamčenih redovitom godišnjom certifikacijom i provedbom čak četiri ISO norme.

Uz usmjerenje ka izvrsnosti, Lentismed svoju svrhu djelovanja ostvaruje i kroz pozitivan utjecaj na pojedinca i društvo u cijelosti što objedinjuje kroz slogan 'Embrace life'.

Više informacija o Lentismedu potražite na linku www.lentismed.hr.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti