Zakoračite u jesen uz osmijeh od kojeg zastaje dah

Zakoračite u jesen uz osmijeh od kojeg zastaje dah

Zakoračite u jesen uz osmijeh od kojeg zastaje dah
  • Objavljeno: Srijeda, 26.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Uz naprednu i inovativnu tehnologiju te neosporivo znanje i iskustvo, u poliklinici TIM DENT Miličić, san svakog pacijenta može postati stvarnost. Izvrsnost je jedna od najvećih karakteristika svih zaposlenika poliklinike TIM DENT Miličić

Za većinu, godišnji odmori su završili ili se polako bliže kraju. Jesen i svakodnevne obaveze kucaju na vrata, a baterije su napunjene. Kako bi u nove pobjede krenuli odmorni, bez briga i nasmijani, bitno je posjetiti svog stomatologa i provjeriti zdravlje svojih zubi. Poznato je koliko znači osmijeh koji zrači samopouzdanjem, što za pojedinca osobno, a i u svakodnevnom poslovnom životu.

Redoviti odlasci stomatologu, trebali bi biti najnormalnija stvar i zdrava navika, a pogotovo je važno najmlađima ukazivati na važnost istoga. Osim zdravlja desni, vaš stomatolog vam može pomoći i u estetskom izgledu osmijeha. Uz naprednu i inovativnu tehnologiju i neosporivo znanje i iskustvo, u poliklinici TIM DENT Miličić, san svakog pacijenta može postati stvarnost.

Kako postići zdrave, pravilne i biserno bijele zube u kratkom vremenu zna tim iskusnih stručnjaka iz poliklinike TIM DENT Miličić. Osim standardnih estetskih tretmana kao što su keramičke ljuskice ili izbjeljivanje zubi laserom, ova poliklinika nudi i neke revolucionarne tretmane.

Zašto da nedostatak jednog ili čak više zuba bude teret vašoj svakodnevici, načinu života ili vašem zdravlju, kada uz specijaliste oralne kirurgije iz stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić i povoljne načine plaćanja možete imati osmijeh koji će biti vaš saveznik u svemu što naumite. Najrevolucionarniji tretman za pacijente kojima su preostali zubi u lošem stanju ili su čak bezubi je All-on-4 metoda. Upravo je zadivljujuća činjenica da pacijenti koji su ostali bez zubi ili dijela zubi, s ovim tretmanom nakon samo 24 sata dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh pri izlasku iz stomatološke ordinacije.

Pri ovom tretmanu ugrađuje se fiksni protetski nadomjestak na četiri implantata i predstavlja apsolutnu inovaciju u implantologiji. Riječ je o postavljanju samo 4 titanska implantata u gornju, donju ili obje potpuno bezube čeljusti bez potrebe za nadomještanjem kosti, a sama procedura je brza i minimalno invazivna. Ono što je pacijentima svakako najvažnije je da sam zahvat traje vrlo kratko, a nakon samo jednog posjeta oralnom kirurgu pacijent unutar 24sata od operacije dobiva fiksni most i funkcionalne zube. Ovaj revolucionarni tretman u stomatologiji među prvima u Hrvatskoj uvela je zagrebačka stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić.

Zahvaljujući iskustvu ugradnje više od 10 000 implantat, uspješno riješenim najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije, dr.med.dent Marko Miličić ubraja se među vodeće hrvatske oralne kirurge i implantologe.

Danas najveći stručnjaci na području dentalne implantologije smatraju kako imedijatna (trenutačna) ugradnja zubnih implantata ima prednosti. Prevladava mišljenje kako se nova kost uz implantat stvara puno brže, ako se implantat odmah optereti – znači, ako se na njega odmah postavlja protetski nadomjestak. U stomatološkoj poliklinici TIM DENT – Miličić teže imedijatnom opterećenju implantata kada god je to moguće, čime se olakšava cijeli tretman pacijentima, jer sve obave prilikom jednog dolaska u ordinaciju. Upravo po ovom imedijatnom opterećenju implantata, poliklinika TIM DENT Miličić se razlikuje od ostalih stomatoloških ordinacija.

Kada je zdravlje usne šupljine u pitanju, ne dvoumite se vezano uz odlazak stomatologu, a ako želite zablistati i zračiti samopouzdanjem, stručnu pomoć i savjet potražite u poliklinici TIM DENT Miličić jer uz tim stručnjaka koji će vas dočekati u prekrasnom i ugodnom ambijentu, definitivno ste u sigurnim rukama.

Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike www.timdent.hr, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822 937.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti