Pročitajte recenzije naših čitateljica za Curaprox CS ultrasoft limitirane četkice

Pročitajte recenzije naših čitateljica za Curaprox CS ultrasoft limitirane četkice

Pročitajte recenzije naših čitateljica za Curaprox CS ultrasoft limitirane četkice
  • Objavljeno: Utorak, 24.08.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Testeraj

Iako Curaprox četkice za zube dolaze u mnogo neodoljivih boja, vođeni nogometnom i olimpijskom euforijom koja je vladala ovog ljeta, odlučila sam isprobati Curaprox CS ultrasoft limitirane četkice!

Crveno-bijela kombinacija hrvatskog izdanja CS 5460 Croatia Edition me najprije osvojila vizualno, a zatim i svojom kvalitetom te učinkovitošću čišćenja zubi! Moje dojmove o Curaprox CS ultrasoft limitiranoj četkici možete pročitati na poveznici.

Priliku da isprobaju jedan od 2 dostupna dizajna Curaprox CS 5460 Croatia Edition četkice dobilo je i 10 sretnih čitateljica u sklopu rubrike Testeraj.

Prema pristiglim recenzijama, prosječna ocjena koju su čitateljice dodijelile Curaprox CS 5460 četkici za zube iznosi 5.0 (odličan) i sve čitateljice su se složile da bi ponovno kupile četkicu te ju preporučile svojim prijateljima i obitelji.

Svih 10 čitateljica koje su sudjelovale u ovom Testeraju se slažu da Curaprox CS 5460 četkica:

  • učinkovito čisti zube
  • je nježna prema zubima i desnima
  • ima gusta i kvalitetna vlakna

Detaljne recenzije za Curaprox CS 5460 Croatia Edition četkicu i dojmove čitateljica možete saznati na linku ili klikom na sliku, a ispod slike pročitajte najzanimljivije odgovore koje smo izdvojili.

Tako je fino očistila plak kao da sam bila kod zubara čistiti kamenac. I nježna je prema zubnom mesu. Guste dlake, čiste učinkovito, nije potrebno agresivno četkati. Odlična, najbolja četkica dosad koju sam koristila.

Vlakna su jako mekana i ne oštećuju desni ali istovremeno učinkovito očiste zube.

To što je četkica kvalitetna i vlakna se ne unište nakon redovitog pranja te su mekana i nježna prema zubima i desnima.

Kako biste bili u toku s novostima vezanima uz Testeraj i imali prednost prilikom prijava na testiranje pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije