Zašto (neki) muškarci više vole starije žene? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan...

Zašto (neki) muškarci više vole starije žene? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan...

Zašto (neki) muškarci više vole starije žene? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan...
  • Objavljeno: Petak, 27.09.2019.
  • Broj pregleda: 1.656
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Mlađi muškarci koji preferiraju starije žene, kao njihovu prednost istaknuli su da su one samopouzdanije, sigurne u ono što jesu, s njima je sjajno razgovarati i nisu fokusirane samo na zasnivanje obitelji. Neki su kazali i kako im je interes starijih žena podigao razinu samopouzdanja...

Broj mlađih muškaraca koji izlaze sa starijim ženama veći je nego nam se čini, piše Psychology Today, a prenosi poratl Moje vrijeme. Svi se sjećamo možda i najslavnijeg takvog para, glumice Demi Moore i njezinog (sada bivšeg) muža Ashtona Kuchera. No i među brojnim drugim parovima je tolika, ako ne i veća razlika u godinama.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron oženjen je ženom čak 24 godine starijom od njega. Upoznali su se dok je njemu bilo 15 godina, a ona mu predavala u školi. Iako nisu ušli u vezu sve dok oboje nisu bili odrasli, javnost ne prestaje komentirati njihovu vezu. No Brigitte i Emmanuel nisu usamljeni.

Unatoč stereotipima i stigmatiziranju, veze s velikom dobnom razlikom, pri čemu je žena starija, a muškarac mlađi, ne samo da postoje nego su i sve češće. Znanstvenici objašnjavaju zašto je tome tako. Zašto mlađi muškarci vole starije žene, provjerite ovdje.

Vezani članci:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti