Zašto žene varaju?

Zašto žene varaju?

Zašto žene varaju?
  • Objavljeno: Subota, 15.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Žene varaju manje od muškaraca. Iako je to teško utvrditi, ankete pokazuju da su žene u pravilu vjernije od muškaraca.

Za razliku od muškaraca, žene nisu u tolikoj mjeri sklone seksu za jednu noć. One su sklonije emocionalnim prevarama i to u trenutku kada osjete da ne dobivaju dovoljno pažnje od muškarca.

Budući da će žene prije ostvariti emocionalnu nego seksualnu vezu, često za ljubavnika biraju muškarce koji su dio njihove socijalne sredine, grupe prijatelja ili suradnika.

Istražite 8 uzbudljivih činjenica o seksu i ljubavi!

Žene preljubnice također imaju tendenciju mijenjanja partnera, ali u manjoj mjeri od muškaraca. Uglavnom biraju ljubavnike koji imaju veći status i više sredstava. Također biraju ljubavnike koji su pažljiviji, zahvalniji i imaju više razumijevanja od njihovih muževa.

Za razliku od muškaraca, žene će lakše ostaviti supruga ako pronađu adekvatnog ljubavnika. Budući da se njihova nevjera više temelji na emocionalnoj intimnosti, žene često pridaju veći značaj aferama.

Tijekom prevare žene su fokusirane na svoj fizički izgled. Osjećaju se atraktivno i poželjno. Ako se odluče za seks na jednu noć, puno su izbirljivije i biraju privlačnije muškarce od svojih muževa.

Žene se također lakše odlučuju za prevaru iz osvete.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti