Horoskop za listopad 2017. godine

Horoskop za listopad 2017. godine

Horoskop za listopad 2017. godine
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Pripremite se za jedan vrlo aktivan i uzbudljiv mjesec. Sve znakove očekuje razdoblje puno novih prilika koje bi svakako trebali iskoristiti. Ulaskom u listopad počinje vladavina Vage koja je poznata kao ljubitelj sklada i ljepote. Neki će se biti inspirirani za društvene promjene i uvođenje mira. U prva dva tjedna ćete imati jako puno energije i htjet ćete dovršiti sve započete projekte pa to i iskoristite. Nakon toga slijedi nešto pasivnije i mirnije razdoblje. U posljednjem tjednu ćete osjećati intenzivnu pozitivnu energiju koja će vas inspirirati. 6. i 10. listopada će doći do naglih promjena planeta koje će, bez sumnje, imati utjecaj na privatni i poslovni život. Nemate se čega bojati! Pokušajte ostati fokusirani isključivo na ono što radite. Borite se sami sa sobom i ta unutarnja borba vas koči u ostvarenju vlastitih ciljeva.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Svi znakovi se trebaju zapitati tko su točno kada su potpuno sami i kada nitko ne gleda. Da biste ujedinili tijelo i dušu, morate prihvatiti sve ono što zapravo jeste. Vrlo je važno da ostanete samopouzdani kod donošenja odluka i poduzimanja koraka. Neki znakovi će iznenada shvatiti što žele, početi jasnije komunicirati i donositi konkretne planove. Drugi će osjetiti što to znači kada vam se okolina divi i kada ljudi na vas gledaju kao na uzor. S druge strane, Mars bi mogao imati negativan utjecaj i počet će se suprotstavljati Neptunu. Energija između ova dva planeta bi mogla stvoriti jedno neobično ozračje koje vam se neće svidjeti. Sjetite se da ste dijete Svemira i da zapravo imate svoju sudbinu od koje ne možete pobjeći, koliko god se trudili. 6. listopada će Mjesec biti pun i njegov utjecaj će biti toliko intenzivan da ćete to osjećati tijekom cijelog dana i čitave večeri.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

10. listopada će se Venera suprotstaviti Saturnu. Ako ste u vezi, ovo razdoblje je savršeno za nešto posebno i jedinstveno. Pođite u dugu šetnju sa svojim partnerom ili isplanirajte romantičnu večer uz svijeće. Planeti će podržavati vašu potrebu za produbljivanjem intimnosti.

Ako ste slobodni, nemojte očajavati jer se vaš partner nalazi odmah iza ugla. Ostatak tjedna će biti savršen za opuštanje i dovršavanje poslova. U jednom trenutku biste se trebali zapitati koji projekti su vrijedni vaše pažnje i truda, a od kojih trebate odustati. Možda imate neriješenih problema s kojima se trebate pozabaviti. Sada je vrijeme da se oslobodite svega što vam ne odgovara i negativne energije koju već duže vremena sakupljate u sebi. Da biste privukli bolje stvari u život, trebate se prvo osloboditi negativnih i onih koje vam nikako ne odgovaraju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije