Najgore navike horoskopskih znakova

Najgore navike horoskopskih znakova

Najgore navike horoskopskih znakova
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 10.02.2014.
  • Broj pregleda: 289
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Previše ste impulzivni. Izgovarate i djelujete prije nego što razmislite, a kasnije vam teško pada nošenje s posljedicama, kroz koje nećete baš uvijek proći svojim šarmom i lažnim nevinim osmjehom.

Bik

Volite misliti da ste neovisni. Nedostaje vam spontanosti i okolina vas često smatra dosadnima. Vrlo lako padate u rutinu.

Blizanac

Uvijek ste puni ideja, ali ih rijetko ostvarujete. Najgori mit je da ste dvolični, ali to nije potpuno istinito. Radite radikalne promjene, zbog čega često povrijedite okolinu.

Rak

Brižni ste i osjetljivi, ali ste ponekad previše naporni i zaboravljate da trebate drugima dati prostora. Ne zaboravite da previše traženja pažnje nikada nije poželjno.

Lav

Mislite da se cijeli svijet vrti oko vas. Nije vam jasno zbog čega je netko uspješniji ili popularniji jer vi sebe smatrate boljima u gotovo svemu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Djevica

Sve mora biti na svome mjestu. Iako se to vama čini kao organiziranost i odgovornost, to prelazi u opsesivnu naviku. Neprestano žudite za potvrdom okoline.

Vaga

Ne znate umjereno uživati. Rješenje gotovo svih problema je osobno zadovoljstvo. Vrlo lako ćete kupiti najskuplju bocu vina ili par cipela kako biste se osjećali bolje.

Škorpion

Pomalo ste opsesivni. Kada vam se nešto svidi, nećete to pustiti ni pod koju cijenu. Možda se to na prvu čini vrlinom, ali nakon nekog vremena će postati opterećenje vama i ostalima.

Strijelac

Smatrate da se svi trebaju upoznati s vašim znanjem i da ste divni jer ga tako nesebično dijelite drugima. Iako vi to smatrate širenjem mudrosti, drugi će na to gledati kao manjak pristojnosti.

Jarac

Vi ste ljubitelj kontrole, navika i tradicija. Niste neki ljubitelj promjena, iako su one ponekad nužne i mogu vaš život učiniti boljim.

Vodenjak

Protivite se nečemu tek toliko da se protivite nečemu. Na taj način izražavate svoju individualnost, ali sabotirate sami sebe.

Ribe

Volite pobjeći od stvarnosti sanjarenjem. To promatrate kao istraživanje svoje mašte, ali ne zaboravite da propuštate ono što se uistinu događa oko vas.

Najnovije

Najčitanije