Otkrijte idealnu meditaciju prema horoskopskom znaku!

Otkrijte idealnu meditaciju prema horoskopskom znaku!

Otkrijte idealnu meditaciju prema horoskopskom znaku!
  • Objavljeno: Petak, 10.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Bez obzira tko ste, kakva je vaša narav i čime se bavite, doći će trenutak kada ćete biti na rubu živčanog sloma. Razlog tome može biti posao, obitelj, škola, prijatelji ili nešto deseto. U današnje vrijeme je stres manjih ili većih razmjera neizbježan. Ako osjećate da pucate po šavovima, ponekad je najlakše umiriti se uz nekoliko dubokih udisaja i polaganih izdisaja.

U danu se fokusiramo na razne stvari i zaboravimo osjećati svoju dušu, um i tijelo. Radi toga se preporuča izvoditi meditativne vježbe koje vraćaju i zadržavaju pažnju na bitne stvari. Ako nemate iskustva ili niste pronašli meditaciju koja vam odgovara, znajte da ipak postoji meditacija za svakoga od nas.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Meditacijom možete otkriti svoju svrhu i postojanje ili zahvaliti na svemu što imate. Miran stav, duboki udisaji i bistre misli, donijet će razmatranju novu perspektivu koja će vam pomoći u svakodnevnoj borbi sa stresom i donošenjem odluka.

Horoskopski znak može istaknuti vaše slabosti i nedostatke, što je idealno za pronalaženje savršene meditacije koja će vas usmjeriti i zadržati fokus na onim dijelovima gdje vam je pomoć uistinu potrebna.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strijelac

Koliko puta ste se uhvatili kako promatrate vatreni plamen potpuno smirene ili prazne glave? Ovo je savršen primjer kako poboljšati meditaciju. Ako nemate kamin ili bilo kakav pristup vatri, slušajte meditacijske zvukove pucketanja vatre. Dok slušate pucketanje, možete upaliti svijeću i u potpunosti razbistriti misli.

Zemljani znakovi: Bik, Djevica, Jarac

Ako ste Zemljani znak, sigurno osjećate olakšanje kada izađete van ili prošećete po parku ili šumi. Meditirati možete ispod drveta, leđima naslonjeni na stablo. Ako niste u mogućnosti izaći na otvoreno, slušajte zvukove prirode, umirujuću glazbu i zvuk bubnjeva. Ti tonovi su vrlo zemljani i mogu vas ubaciti u stanje duboke meditacije.

Zračni znakovi: Blizanci, Vaga, Vodenjak

Zvuk i miris su meditativni pomagači Zračnih znakova. Možete slušati široki spektar zvukova, ali morate u svojoj blizini imati tamjan ili drugi omiljeni miris. Slušajte pjev ptica i prirodu. Ako ste u prirodi, dopustite tijelu da osjeti povjetarac i odnese se vaše brige.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion, Riba

Voda je element čišćenja i ozdravljenja. Kao Vodeni znak meditaciju možete odraditi pod tušem. Nakon tuširanja ćete osjećati poseban mir i čistoću. Šećite po kiši ili lezite na plažu pored mora. Slušajte zvuk kiše, valova ili tok rijeke. Meditaciju također možete odraditi i pored fontane.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije