Tjedni horoskop od 11.7. do 18.7.2016.

Tjedni horoskop od 11.7. do 18.7.2016.

Tjedni horoskop od 11.7. do 18.7.2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Iz Raka u Lava

Iz astronomske perspektive Merkur i Venera nisu toliko bitni. Velika i bitna planeta koja je pokupila svu pažnju medija u zadnje vrijeme je najveći planet u našem solarnom sustavu Jupiter i Juno s kojim se trenutno druži.

A astrološki? Nema nas bez Merkura (komunikacija) i Venere (ljubav i naklonost). Oboje ovih malih moćnika grabe medijske naslovnice u našim životima ovaj tjedan. Osim bitnih aspekata koji nastavljaju serijal događaja iz proteklih dana, oboje mijenjaju znak. Iz Raka u Lava. Bitna promjena. Lav nema pojma o čemu Rak misli, ne vidi ga, iza leđa mu je, nema tu sevdahičnu osjećajnost. Lav je optimizam. Lav je javan. Lav je Lav, ostali ga ne zanimaju previše.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Oprezno s riječima

Tjedan počinje uz prasak - ili bolje rečeno s onim kada "tresnemo a ostanemo živi" ! Merkurov kvadrat sa Uranom je egzaktan u ponedjeljak i djeluje prvu polovicu tjedna. Ponekada taj aspekt donese vrlo blistave ideje i inovativno razmišljanje. Samo, nemojte šefu reći da je potpuni idiot ili se s partnerom ili prijateljem posvađati oko nečega što nije niti inovativno niti bistro! Pobrinite se za back up podataka, ovaj aspekt se voli igrati sa vašim računalima i telefonima. Sistemi vole padati pod njegovim utjecajem.

Pokažite se, sjajite

Venera napušta znak Raka i ulazi u znak Lava u utorak. Vrijeme je da postavite svoje ciljeve i pronađete nekoga tko bi pristajao u vaš dom. Priznajte, barem ste se jednom "kućili" tijekom ovog perioda Venere u Raku razmišljajući ipak malo ozbiljnije i domaćinskije o partneru.

Savjet za vrijeme boravka ove Venere u Lavu bi bio: ne možete prodati ništa bez malo promidžbe i reklame, pa tako stoje stvari i s vašim ljubavnim životom. Venera u Lavu zna sve o samopromociji, rođena je na pozornici na kojoj se voli pohvaliti. Svi imamo nešto sa čime, u odnosu na ostale, uistinu sjajimo. Pokažite se! Netko će vas sigurno promatrati dok "emitirate " promidžbeni program.

U četvrtak se Merkur pridružuje Veneri u Lavu. Velike riječi i velike ideje na horizontu. Ruku na srce, kada je dedukcija u pitanju, Merkur u Lavu nije za taj posao, sortiranje i logika mu nisu najjača strana, ali ako želite nešto prezentirati uz maksimalan efekt pisanom i govornom riječju, obratite se ovom Merkuru. Ako treba pisati ljubavno pismo, u kojem se treba izrazit proporcija ljubavi također neka ga ovaj Merkur piše kako bi se postigao maksimalan efekt. Velike blistave i sjajne riječi su lavlje riječi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Trenutak za mijenjanje stvari. Ali prije dobro promislite

Sunce krajem tjedna radi kvadrat sa Uranom, a istovremeno i trigon sa Marsom što je fantastično precizno i odvažno da nije ovog prvog brzopletog impulsivnog i svojeglavog aspekta. Molimo - "Ispeci pa reci " je na post-it papirićima ovaj tjedan. Poželjeti ćete nešto dobrano uzdrmati. I drmajte, samo trenutak prije - promislite. Mijenjajte kako god vam je drago, samo trenutak prije - promislite!

Ljubavni naumi će biti vrlo teatralni koncem tjedna, stvara se atmosfera kada je iskorak odvažan i rječit zahvaljujući Lavu. Vrijeme Raka je možda iznijelo neke emocije na površinu (Pluton i Uran su se za to pobrinuli, ako nije išlo milom oni su sredili da ide silom). Hrabro, teatralno, zvonko i glasno adresirajte svoje izjave ljubavi. Po lavlji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije