Tjedni horoskop od 18.7. do 25.7.2016.

Tjedni horoskop od 18.7. do 25.7.2016.

Tjedni horoskop od 18.7. do 25.7.2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Pun Mjesec na 27 ° 40 'Jarca 20. srpnja 2016, u 00:56 h je intenzivan. Sunce i Mjesec formiraju kardinalni T-kvadrat s Uranom u Ovnu, a istovremeno su lijepo usklađeni s Marsom u Škorpionu. To je kombinacija koja se u zadnje vrijeme često događa, a mogli bismo je nazvati gorko-slatkom. Problem je što nas sve ovo baca u stanje kognitivne disonance; Uran dobacuje šok ili situaciju a mi pokušavamo procesuirati konfliktne informacije što nam stvara psihičku nelagodu. To se sve događa zbog Urana u Ovnu kojeg ništa ne sputava da nas budi kaosom iz kaosa. To su njegove nagle promjene koje traju već duže vrijeme.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Konačni završeci

Rak-Jarac os se vrti oko obitelji i karijere. Sigurni smo da je već broj vas već iskusio naglo preseljenje ili naglu promjenu posla. Dobivanje djeteta je također moguće iskustvo koje donosi ovaj aspekt, koje duboko mijenja život čak i kada ga dočekujete širom raširenih ruku. Ono što će vam najviše trebati je strpljenje, a kada je Uran u punom jeku, teško je do njega doći. Dajte najbolje od sebe.

Vjerujte kada kažemo da je aspekt jakog Marsa u Škorpionu u trigonu sa Suncem u Raku i sekstilom ka Mjesecu u Jarcu pravi blagoslov. Možemo se osloniti na energiju Marsa koji nam pomaže da u jednom komadu preguramo i preživimo sve izazove koje Uran stavlja pred nas. S obzirom na činjenicu da Mars-Uran inkonjukcija slabi i da Mars uskoro napušta znak Škorpiona, ono čemu u ovo vrijeme Punog Mjeseca dođe kraj, biti će konačno. Može nekome zvučati kao dobro a nekome kao loše, no prilike za "još jednom " vjerojatno neće biti.

Pripazite na napotrebno trošenje

Merkur i Venera još uvijek zajedno plešu zajedno u Lavu, šireći radost i dobru volju. Međutim, oni se približavaju drugom velikom aspektu koji je u tijeku i muči veliku većinu. Radi se o kvadratu Saturna u Strijelcu sa Neptunom u Ribama. S jedne strane Venera i Merkur će biti u trigonu sa Saturnom, koji će nas vjerojatno čuvati od toga da "platimo više nego što vrijedi" a sa druge strane Neptun u Ribama kroz inkonjukciju mami Lava koji voli sve što je lijepo i vrhunsko te nas odvodi u napast. Neptun je kao rođen za glamurozne nestvarne stvari i situacije, a Lav pada na takve scenarije. Drugim riječima, odlučite koliko si možete priuštiti ili potrošiti. Bio to novac ili nešto drugo što predstavlja Veneru.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Jupiter u Djevici i Pluton u Jarcu su van fokusa čini se, iako su još u trigonu njihov utjecaj sada već blijedi. Jupiter je stigao do posljednje dekade Djevice i u Vagu ulazi 9. rujna, Pluton je srećom van ovotjednih glavnih događanja, a svatko tko je prošao brušenje Plutona po natalnim planetama zna na što mislimo.

Pravo vrijeme za napuštanje starih obrazaca

Kako ćete se nositi s ovim Punim Mjesecom u Jarcu ovisi o vašim stavovima i fokusu. Kardinalna lunacija se odnosi na poduzimanje akcije i osjećaj je da se ovdje radi više o završetcima nego li o početcima. Možda ćete morati svjesno odabrati da otpustite prošlost, što može biti bolno, kako bi pripremili put za nešto novo i bolje u svojim životima. Ovo je dobro vrijeme da se otpuste situacije i stavovi koji nas priječe u ostvarivanju (dobar jarčevski pojam) našeg punog potencijala.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije