Tjedni horoskop od 26. 9. do 3. 10. 2016.

Tjedni horoskop od 26. 9. do 3. 10. 2016.

Tjedni horoskop od 26. 9. do 3. 10. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Mogu se postići velike stvari

Jasan osjećaj svrhe vraća se s mladim Mjesecom u Vagi 1. listopada. Nakon što ste se borili shvatiti što se zbiva u razdoblju od dvije posljednje pomrčine Sunca i Mjeseca, sada je vrijeme za postavljanje novih prioriteta i temelja - gdje i kako želim naprijed.

Mlad Mjesec u Vagi aspektiraju Jupiter i Saturn, a kada se ova dva planeta udruže kao pomoć - Jupiter entuzijazam, Saturn pouzdanost - mogu se postići velike stvari.

Najveća želja Vage je da se svi slažu, iako i sama zna da je to teško ostvariti. No, s Jupiterom i Saturnom to može uspjeti, barem na osobnoj razini, na globalnoj svjetskoj malo teže, ali ipak, vrijedi nam svima pokušati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Žrtvovati sve za ljubav

Mars ovaj tjedan prelazi u znak Jarca i ulazi u konfliktni aspekt s Vagom. No, premda su ova dva znaka na neki način sukobljena, oba cijene uređene društvene odnose i dobre manire. Vrlo velike šanse su da kvadrat Marsa s Jupiterom ne bude degenerativan aspekt koji ruši, nego baš suprotno, da podupire Vagine pregovaračke i diplomatske sposobnosti te unese mir i sklad u odnose. Jarac i Vaga mogu dokazati da se udruživanjem može postići mnogo.

Venera je prešla u znak Škorpiona i u aplikacionom trigonu je s Neptunom. Žrtvovati sve za ljubav vrlo je moguć scenarij kada se udruže Škorpion koji se 100 % predaje i Ribe koje 100 % nemaju nikakvih granica kada je ljubav u pitanju.

Iako je ovaj mlad Mjesec vrlo snažno podržan, zadržite trunku opreza, prognoza je tjedna i opća, svaka osoba živi svoj mali svemir među zvijezdama.

Vrijeme je za ozbiljne želje

Nakon godine dana konfliktog odnosa Jupitera u Djevici i Saturna, a i Neptuna i Saturna, sve postaje bolje, i osjećat ćete se sve bolje.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Od srijede nadalje vrijeme je naklonjeno ljubavi, osim četvrtka, kada od podneva do kraja dana imamo Mjesec bez aspekata i savjet je ne poduzimati ništa važno jer neće donijeti željeni rezultat.

Ne zaboravite subotu, 2:11 sati u noći, mlad Mjesec u Vagi, vrijeme je za neke ozbiljne želje kada su ljubav, partnerstvo i odnosi u pitanju. Zaželite želju!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije