Tjedni horoskop od 19. do 26. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 19. do 26. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 19. do 26. 9. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Za početak, seks

U ponedjeljak će biti malo teže nego inače ostati fokusiran na posao. Venera sekstil Mars je na snazi početkom tjedna. Sekstil je malen, miran i ugodan aspekt, ali kada su Venera i Mars u igri, to daje naboj privlačnosti i seksualnosti uobičajenim dnevnim aktivnostima. Štedite tu energiju ako je moguće za poslije radnog vremena, ili ako vam je na meti kolega s posla - raspalite.

Ako kuhate nekoga tko vam se sviđa, a malo je nesiguran, sada bi bio pravi trenutak da uprete svim snagama u uvjeravanje.

Merkurova igra nagovaranja

Merkur igra veliku ulogu ovaj tjedan pa budite spremni "izraziti sebe". Merkur trigon Pluton može dati neobičnu snagu i dubinu vašim riječima i e-mail porukama. Ako se traži proboj u komunikaciji, bit ćete u mogućnosti postići željeno i pregovore ili nagovore navesti na svoj mlin.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Retrogradnost Merkura završava ovaj tjedan, pa ako zeznete nešto krajem tjedna, još možete okriviti retrogradni Merkur koji se nakon toga kreće u sjeni. To je razdoblje kada Merkur putuje tlom koje je izgubio pod nogama krećući se unatrag. I tako do 7. listopada, kada opet postaje "the smart one". Ovo razdoblje nije sklisko kao razdoblje retrogradnosti, ali treba voditi računa o načinu komunikacije i procedurama. I dalje se može se zeznuti stvar, i to jako.

Zažmiri, broj do sto...

Sunce ulazi u znak Vage 23. rujna, što znači da ćete sljedećih mjesec dana kupovati poklone za ljude koji imaju bolji ukus u tim stvarima od vas.

U petak navečer, baš prigodno za početak vikenda, Venera prelazi u znak Vage. Možda ste čuli da je Venera u Škorpionu u tzv. oslabljenom položaju. Istina, ona ne može imati gracioznost i šarm koji je imala dok je prolazila kroz znak Vage, ali Venera u Škorpionu zna biti seksi od 1 do 10 - 11!

Šutljiva Venera u Vagi, kada je zavođenje u pitanju, ne koristi kliše trikove, pogled koji fiksira i stileto štikle bit će njeno oružje. Namontirajte se na štikle sljedećih mjesec dana i testirajte njezine čari.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vikend ima mjesec u Raku i pod sam kraj nedjelje Mjesec u Lavu, koji u kombinaciji s Venerom u Škorpionu ima nos za dramu koja može začiniti ili demolirati ljubavni odnos. Lav želi sve, a Škorpion odmah i do kosti. Srećom... aspekt je kratak i ako brojite do 1 850 000 tih nekoliko sati njegova djelovanja, izbjeći ćete nevolje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije