Horoskop za mjesec listopad

Horoskop za mjesec listopad

Horoskop za mjesec listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 03.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Čeka nas jako pozitivno razdoblje za gotovo sve znakove Zodijaka. Jedina iznimka bi mogli biti Zračni znakovi (Blizanac, Vaga i Vodenjak) koji će tijekom jeseni ostati bez nebeskog vođe. Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) će biti pod zaštitom Merkura, izrazito moćnog i specifičnog planeta koji će donijeti bonuse na području poslovanja.

Vatreni (Ovan, Lav i Strijelac) i Vodeni (Rak, Škorpion i Ribe) znakovi će imati istog nebeskog vođu – Mjesec. Ovo je za Vodene znakove jako dobra vijest, ali ne i za Vatrene. No, imajte na umu da bilo kakva dodatna pomoć i podrška uvijek dobro dođu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Općenito, listopad će biti jedno nevjerojatno aktivno vrijeme. Svi će doživjeti upečatljive događaje. Iako će ovaj mjesec biti izrazito dinamičan i aktivan na svim životnim područjima, neki znakovi Zodijaka baš i neće uživati u tim spektakularnim događanjima.

Solarni utjecaj će oslabiti, dok će utjecaj Mjeseca biti sve intenzivniji. On će sada postati glavni saveznik većini znakova Zodijaka. To znači da će vaš život preplaviti spletke i neiskrene, moglo bi se reći i pomalo podmukle, metode djelovanja. Svi događaji će sada biti nejasni, a ljudi oko vas lukavi. Jedna stvar je sada jasna – što je vaš plan detaljnije razrađen, to je vjerojatnost uspjeha veća.

U isto vrijeme, treba istaknuti utjecaj Marsa, glavnog antagonista Mjesecu. Interakcija ovih planeta će donijeti jako plodno razdoblje. Najvažnije je ne propustiti niti jednu dobru priliku. Usredotočite se na ono što je bitno i zapamtite da najlakši način nije uvijek najbolji. Listopad će biti dinamičan, ali ne nužno pozitivan u svakom trenutku.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Kada govorimo o nebeskim neprijateljima, trebamo istaknuti utjecaj Saturna. Iako je Mars glavni nebeski ratnik, većina znakova Zodijaka će se tijekom listopada boriti s negativnim utjecajem Saturna. Mogli biste vrlo lako imati nesuglasice na radnom mjestu, ponajviše s nadređenima. Najvažnije je da ostanete strpljivi i usredotočeni na posao.

Saturn će u nekoliko navrata dobiti podršku Urana – kontroverznog planeta koji je sposoban unijeti nemir i trzavice. Zvijezde vam savjetuju da pripazite na svoje riječi i postupke. To će biti sasvim dovoljno da se obranite od silne negativnosti koju donosi trenutna faza.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije