Tjedni horoskop od 6. do 13. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 6. do 13. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 6. do 13. 6. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Budite strpljivi

Tjedan započinje Mjesecom u Raku, a on nije raspoložen za emocionalne provokacije, pogotovo ne u utorak, kada nalijeće na Pluton. Rješenja koja tražite ni ovaj tjedan nemaju na vidiku rješenje, sve i dalje ide teško, retrogradni trojac se za to brine.

Djelovanje Venere u kvadratu sa Saturnom prošlog tjedna vjerojatno je mnogima ostavilo gorak okus u ustima i ako je uopće moguće savjetovati strpljivost s punom blizanačkom kućom - budite strpljivi. Ne dopustite da vas vaša sitničava htijenja i kompleksi sruše. Sve je onako kako treba biti - izreka je koja trenutačno pomaže više od ijedne druge.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Sva zvjezdana kretanja su u ciklusima, ako donose "klip pod noge", postoji razlog, kao što će pozitivan slijed koji dolazi također biti zeleno svjetlo da se može dalje.

Poteći će nove komunikacijske sile

Mars u Škorpionu nije lak, a retrogradan je posebno neugodan. Revidiranje je nužno, možda i bolno, ali neizbježno. To je valjda već svima jasno. Merkur polako prelazi u svoje sjedište, znak Blizanaca, pa će sve komunikacijske sile poteći brže i neometano, a krenut će i bombardiranje informacijama, događanjima, pozivima.

Neptun postaje retrogradan, a takav je dobar za meditaciju, kontemplaciju i spiritualne tehnike, pripazite samo da nekom ne raznesete glavu dok kontaktirate s njime (pod utjecajem svega ostalog) i oprezno sa svojom glavom također, da se ne sludite.

U kuhanju situacije pažljivo birajte sastojke

Svi planovi i akcije ovaj tjedan su kao kada imate kolač, režite ga na male komade i uživajte u njemo malo pomalo, zagrabite li prevelik komad, moglo bi vam se zaletjeti - traži se odgovorno uživanje. Venera kvadrat Jupiter želi i voli pretjerati, a posebno s trivijalnim stvarima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Potrebno nam je svima ovaj tjedan fino podešavanje na optimalan mod kako bi naši napori umjesto rezultata "bljak" imali rezultat "magija!". U kuhanju situacije potrebno je biti pažljiv sa sastojcima.

I ne zaboravite da su pogreške u redu i da se od toga sastoji dobar proces učenja.

Sve je moguće ispraviti. Ako želite. Merkur u Blizancima će naći brzo rješenje, ne brinite se, on zna sve koji znaju sve koji mogu sve i doći do svakoga. Društveni leptirići, vaše vrijeme dolazi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije