Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 6. do 13. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 6. do 13. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 6. do 13. 6. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.06.2016.
  • Broj pregleda: 1.139
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Budite strpljivi

Tjedan započinje Mjesecom u Raku, a on nije raspoložen za emocionalne provokacije, pogotovo ne u utorak, kada nalijeće na Pluton. Rješenja koja tražite ni ovaj tjedan nemaju na vidiku rješenje, sve i dalje ide teško, retrogradni trojac se za to brine.

Djelovanje Venere u kvadratu sa Saturnom prošlog tjedna vjerojatno je mnogima ostavilo gorak okus u ustima i ako je uopće moguće savjetovati strpljivost s punom blizanačkom kućom - budite strpljivi. Ne dopustite da vas vaša sitničava htijenja i kompleksi sruše. Sve je onako kako treba biti - izreka je koja trenutačno pomaže više od ijedne druge.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Sva zvjezdana kretanja su u ciklusima, ako donose "klip pod noge", postoji razlog, kao što će pozitivan slijed koji dolazi također biti zeleno svjetlo da se može dalje.

Poteći će nove komunikacijske sile

Mars u Škorpionu nije lak, a retrogradan je posebno neugodan. Revidiranje je nužno, možda i bolno, ali neizbježno. To je valjda već svima jasno. Merkur polako prelazi u svoje sjedište, znak Blizanaca, pa će sve komunikacijske sile poteći brže i neometano, a krenut će i bombardiranje informacijama, događanjima, pozivima.

Neptun postaje retrogradan, a takav je dobar za meditaciju, kontemplaciju i spiritualne tehnike, pripazite samo da nekom ne raznesete glavu dok kontaktirate s njime (pod utjecajem svega ostalog) i oprezno sa svojom glavom također, da se ne sludite.

U kuhanju situacije pažljivo birajte sastojke

Svi planovi i akcije ovaj tjedan su kao kada imate kolač, režite ga na male komade i uživajte u njemo malo pomalo, zagrabite li prevelik komad, moglo bi vam se zaletjeti - traži se odgovorno uživanje. Venera kvadrat Jupiter želi i voli pretjerati, a posebno s trivijalnim stvarima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Potrebno nam je svima ovaj tjedan fino podešavanje na optimalan mod kako bi naši napori umjesto rezultata "bljak" imali rezultat "magija!". U kuhanju situacije potrebno je biti pažljiv sa sastojcima.

I ne zaboravite da su pogreške u redu i da se od toga sastoji dobar proces učenja.

Sve je moguće ispraviti. Ako želite. Merkur u Blizancima će naći brzo rješenje, ne brinite se, on zna sve koji znaju sve koji mogu sve i doći do svakoga. Društveni leptirići, vaše vrijeme dolazi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije