Zdravlje po horoskopu za mjesec studeni

Zdravlje po horoskopu za mjesec studeni

Zdravlje po horoskopu za mjesec studeni
  • Objavljeno: Utorak, 01.11.2011.
  • Broj pregleda: 1.667
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Prvi dio studenog neće izazivati probleme. U drugom dijelu može se pojaviti blagi osjećaj umora.

Mars ulaz u Djevicu i nagovješćuje mogući interes za zdravstvena pitanja sljedećih mjeseci, što bi moglo biti u obliku različitih medicinskih inicijativa, sklonosti prema akutnim zarazama ili upalnim bolestima, možda čak i sklonost nesrećama. Posebno pažljivo planirajte svoje obaveze kako se ne bi preopteretili!

Bik

Na početku studenog bit ćete u dobroj formi, a izgleda da ćete kako dani prolaze biti čak i bolje.

Nakon što se poveća seksualna energija Mars će vam općenito ponuditi znatno više fizičke energije koju treba iskoristiti na vrlo dinamičan način.

Ako se bavite sportom morat ćete biti nešto intenzivniji. Ako nemate nikakav sportski hobi, vrijeme je da se odlučite za neki. Ako imate djecu dobro se brinite o njima sljedećih nekoliko mjeseci.

Blizanci

Ako se želite riješiti određenih zdravstvenih ili estetskih problema, sada je pravo vrijeme.

Sunce u vašem domu zdravlja osigurat će izvrsne kontakte s medicinskim okruženjem, terapeutima i sa svima koji rade u područjima koja se odnose na njegu tijela i higijenu (masaža, frizura, kozmetika, fitness i sl.).

Iskoristite ovaj pozitivni utjecaj i riješite se svega što vas muči već neko vrijeme. Nema bolje prilike od ove!

Rak

Bit ćete u dobroj formi, a pokazat ćete interes za održavanjem, pa čak i poboljšanjem kondicije.

Ne bi bilo iznenađujuće ako odlučite uvesti neke promjene u prehrani, počnete intenzivnije vježbati ili počnete s pripremama za maraton.

Studeni će biti koristan mjesec i za kozmetičke popravke. Bit ćete uspješni u svemu što odlučite popraviti.

Lav

S obzirom na vaše ambicije i raspoloženje za zabavu, vjerojatno ćete imati puno energije. A to je upravo razlog više da poradite na svojoj figuri.

Studeni će biti odličan za opuštajuće fizičke aktivnosti u kojima se kombinira korištenje energije s umjetničkom stranom (na primjer, ples ili umjetničko klizanje). Fizička aktivnost bilo koje vrste će vam izuzetno goditi.

Djevica

Prvi dio mjeseca studenog bi mogao biti problematičan. Pokušajte se zaštitili od infekcija, trovanja, onečišćenja i nesreća koje uključuju vruću vodu.

U drugom i trećem tjednu ćete uživati ​​u izvrsnom stanju, bit ćete jaki, otporni i optimistični. Nakon početnih problema uživat ćete u dobrom mjesecu samo nemojte pretjerivati. Nije vrijeme za zapostavljanje zdravlja.

Vaga

Budite oprezni u studenom kada je zdravlje u pitanju. Mars u vašoj dvanaestoj kući donosi sve vrste rizika, od akutnih bolesti do operacija ili nesreća.

Iz tog razloga, morate se zaštititi i bolje brinuti o sebi kako bi izbjegli dugoročne probleme. Sve ono što uspijete riješiti u studenog koristit će vam za ubuduće. Rješavajte probleme dok su mali i ne zadaju vam puno muke, kasnije će to biti puno teže.

Ako nešto nije u redu, odmah se javite liječniku!

Škorpion

Bit ćete u dobroj formi i imat ćete dovoljno energije da budete u punoj radnoj sposobnosti. Uz tu navalu energije sve će vam se činiti lako i mislit ćete da sve možete. To je lijepo, ali sada nije vrijeme da se istrošite do kraja. Sačuvajte malo energije i za ne tako sjajne dane.

Izbjegavajte krajnosti i budite oprezni kada je u pitanju eksperimentiranje s prehrambenim navikama i načinom života!

Strijelac

Osjećat ćete se dobro i imat ćete dovoljno energije za obavljanje radnih zadataka. Bit ćete optimistični i drugi će uživati u vašem društvu.

Možda ćete doživjeti određeni nemir, posebno u posljednjem dijelu studenog, što znači da ćete morati smanjiti stimulanse i poraditi na smirenijem životnom stilu. Ne pretjerujte i sve će biti u redu.

Jarac

Imat ćete puno energije, ali to ne mora nužno značiti da ćete biti vrlo zdravi. Još uvijek ste ponešto osjetljiviji.

Bit ćete u ranjivom položaju stoga budite pametni i zaštitite sebe i svoje zdravlje na vrijeme. Dovoljno odmarajte i obratite pozornost na sve simptome. Tijelo vam želi nešto reći, a na vama je hoćete li slušati.  

Vodenjak

Nema posebnih problema koji su predviđeni za studeni. Fizički ćete biti dobro, a vaše stanje uma je također dobro. Što se tiče ostatka, umjerenost vam donosi blagostanje, nemojte to zaboraviti!

Oprez je, međutim potreban u prvom dijelu studenog, pogotovo ako ste rođeni nakon 10. veljače. Čuvajte se nezgoda, sukoba i agresije. Nije nužno da se uplićete u tuđe probleme.

Ribe

Neki zdravstveni problemi mogu se pojaviti u prvom dijelu studenog. Oprez je potreban kada su u pitanju infekcije i trovanja!

Što se tiče ostatka, mjesec će biti dosta zahtjevan. Malo ste nervozni, što može uzrokovati stres. Srećom, bit ćete u mogućnosti nositi se s njim!

Optimizam će vam pomoći da prebrodite sve probleme.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije