Svijet kako ga vide mame

Svijet kako ga vide mame

Svijet kako ga vide mame
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.06.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Majka i dijete

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet kroz oči jedne mame? Za novopečene mame, vrijeme, prostor i svi ostali pojmovi gube svoje staro značenje i dobivaju neko novo… Zbog toga su u A1 Hrvatska pripremili posebnu promociju za sve nove mame, kako bi im prvi dani majčinstva prošli što jednostavnije i kako bi bezbrižno bili povezani s onima koje vole na najboljoj mreži.

Svim novim mamama koje su to postale ili će postati ove godine darujemo neograničeni internet i do 500 kn popusta na mobitel uz Mobilnu M ili L tarifu. Mame do 500 kuna popusta mogu ostvariti i na jedan od najatraktivnijih uređaja u ponudi Huawei Nova 5T 128GB. Riječ je telefonu koji neće razočarati fotografijama i videom koje snima što većini mama i najvažnija odlika mobilnog uređaja.

Promotivna ponuda dostupna je svim mamama koje su to postale u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a pogodnosti se mogu iskoristiti isključivo na A1 virtualnom shopu ili na web stranici www.a1.hr. Ponuda vrijedi za samo jednu pretplatničku liniju te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta.

Briga o povezanosti korisnika uvijek je bila u fokusu poslovanja A1 Hrvatske, a u novim okolnosti u kojima svi živimo važnija je no ikada. Kako nove mame konzumiraju brojne online sadržaje, osobito edukativne videe i blogove, neograničen internet i novi uređaj pomoći će im da pronađu odgovor na mnoga pitanja iz svijeta majčinstva.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije