A1 ima poseban poklon za mame u 2020.

A1 ima poseban poklon za mame u 2020.

A1 ima poseban poklon za mame u 2020.
  • Objavljeno: Srijeda, 17.06.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Majka i dijete

Svijet kako ga vide mame!

Postati roditelj jedno je od najljepših iskustava u životu, ali za one koji to postaju po prvi put predstavlja i ulazak u novu, do sad nepoznatu, fazu života. Osim neizmjerne sreće, život novih roditelja obilježava prilagodba te neprestana potraga za savjetima i informacijama o tome što je najbolje za moje dijete.

A1 Hrvatska ima posebnu ponudu za mame 2020. Korisnicima mobilnih usluga koje su postale mame u 2020. godini daruje neograničen mobilni internet uz Mobilnu M tarifu i do 500 kuna popusta na kupovinu mobilnog uređaja uz Mobilnu M ili L tarifu. Mame do 500 kuna popusta mogu ostvariti i na jedan od najatraktivnijih uređaja u ponudi Huawei Nova 5T 128 GB. Riječ je telefonu koji neće razočarati fotografijama i videom koje snima što većini mama i najvažnija odlika mobilnog uređaja.

Promotivna ponuda dostupna je svim mamama koje su to postale u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a pogodnosti se mogu iskoristiti isključivo na A1 virtualnom shopu ili na web stranici www.a1.hr. Ponuda vrijedi za samo jednu pretplatničku liniju te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta.

U sklopu kampanje Svijet kako ga vide mame A1 Hrvatska organizira i podcast Mom Talk s Idom Prester. Ovaj četvrtak 18. lipnja u 15:30 sati Ida će sa psihologicom Majom Bonačić i Ines Šitum, mladom mamom i influencericom razgovarati kako se prilagoditi na nove životne okolnosti nakon rođenja djeteta. Mom Talk dostupan je na FB profilu A1 Hrvatska

Vitashop

Najnovije

Najčitanije