Zašto trebate imati barem jednog otkačenog prijatelja u životu?

Zašto trebate imati barem jednog otkačenog prijatelja u životu?

Zašto trebate imati barem jednog otkačenog prijatelja u životu?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Istraživanja su pokazala da prijatelji dobro utječu na zdravlje cjelokupnog organizma. Prijatelji će se s vama smijati, plakati i pomoći vam da prebrodite najteže životne situacije. No, što je s onim ludim ili otkačenim prijateljima? Oni će vaš život dovesti na jednu potpuno novu razinu. Iz života miču ozbiljnost, s njima se smijemo i stvaramo najbolje uspomene.

Lako će vas nasmijati

Ludi prijatelj će vas nasmijati u roku sekunde. Imaju blagu narav, bezbrižan pristup životu i znaju kako učiniti da se osjećate dobro i posebno, i da zaboravite na svoje probleme. Ludi prijatelj vam neće dopustiti da ostanete dugo loše raspoloženi jer je njihov humor zarazan i vrlo brzo će vas potpuno obuzeti.

Potiču nas da isprobavamo nove stvari

Ludi prijatelj vam neće dopustiti da ostanete u granicama onoga što poznajete. Ovakav prijatelj će vas pogurnuti izvan vaše zone udobnosti i pokazat će vam tko ste zapravo.

Saznajte koje prednosti donose prijateljstva!

Imaju pozitivan pogled na život

Otkačeni ljudi općenito imaju pozitivan pogled na život i njihova vesela osobnost i sjajan smisao za humor to potvrđuju. Ovakve osobe su prošle kroz puno toga, baš kao i drugi. Jedina razlika je u tome što su odlučile iskoristiti ta iskustva kako bi postale bolje i naučile što je točno život. Ove osobe su odlučile od života napraviti igralište.

Imaju odličan smisao za humor

Kao što smo već rekli, nikada se nećete prestati smijati u društvu otkačenog prijatelja. Čak i ono što vam je ionako smiješno će postati još smješnije u njihovom društvu. Svemu daju dodatnu čar i svaku situaciju učine posebnom.

Jako rijetko su loše raspoloženi

Otkačeni prijatelj ne zna kako ostati loše raspoložen. To uništava njihovu energiju i nije u skladu s njihovom dušom. Ako su loše raspoloženi, znaju da to neće trajati dugo. Upravo zbog pozitivnog gledanja na život, otkačeni prijatelji ne dopuštaju sami sebi očajavanje nad negativnim događajima.

Provjerite zašto je ženama treba prijateljica!

Ne doživljavaju sebe previše ozbiljno

Otkačene osobe imaju visoko samopouzdanje i cijene sebe. Ne srame se čak ni onda kada pogriješe i jednostavno nastavljaju dalje. Kroz život idu opušteno, uče, rastu i vole.

Pokazat će vam kako se opustiti

Otkačeni prijatelji će vas vjerojatno uvući u neku nevolju ili u situaciju za kojom ćete kasnije žaliti. Bez sumnje će postići da zaboravite na sve probleme koji su vas mučili tog dana.

Njima nije stalo što drugi misle

Ovo je vjerojatno najvažnije od svega. Otkačenom prijatelju neće biti važno mišljenje drugih ljudi. Osjeća se ugodno u vlastitoj koži i svejedno mu je što će drugi reći. Nastavit će plesati kao da nitko ne gleda i živjeti onako kako želi.

Provjerite zašto su prijateljstva važna za sretan život!

Život čine zabavnijim

Život je puno manje zabavan bez ovakvih prijatelja. Otkačeni prijatelji će vam spasiti dan, opustiti vas i dobro nasmijati. S vama će podijeliti svoju pozitivnu energiju koju ćete osjetiti čak i nakon druženja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije