Kako zavesti Lava?

Kako zavesti Lava?

Kako zavesti Lava?
  • Objavljeno: Srijeda, 27.07.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Prisutnost Lava ima moć da osvijetli prostoriju i prisili sve prisutne da pogledaju u njegovom smjeru. Doista je najsunčaniji znak zodijaka, kad mu se da i raspoložen je. Važno je zapamtiti da Lav povremeno riče. A kada to čini, najbolje je skloniti mu se s puta.

Gotovo da ne postoji nitko tako velikodušan kao Lav. Ustvari, on puno više voli davati nego uzimati. Ako ima priliku voli potrošiti novac na kupuju darova za sebe i druge, bez nekog specifičnog razloga. Uzvratite naklonost malim poklonom, a Lav će vas zbog toga obožavati. Međutim, jedna stvar koju on želi više od ičega je vaša zahvalnost i odanost. On treba poštovanje i divljenje.

Iako je Lav vatren, sve osjeća duboko. On instinktivno zna tko zapravo brine o njemu, a tko ne. Ako mu se netko ne svidi, odmah će pomisliti da je osjećaj uzajaman. Ako mu se zamjerite, ne postoji mnogo toga što možete učiniti kako bi ga ponovno pridobili. On će vam oprostiti, ali nikada neće zaboraviti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U ljubavi, Lav želi nekoga tko daje koliko i on. Materijalni darovi su kod njega na cijeni to je istina, ali Lav traži emocionalnu vezu više od svega. Može biti vaš najbolji prijatelj ili ljubavnik. Iako on nikada nema namjeru povrijediti nekoga, ako vjeruje da niste prava osoba za njega ogovarat će vas iza leđa ili će vas izdati! S Lavom je ili sve ili ništa, ili ste s njim ili protiv njega.

Iznad svega, Lav prezire sitničavost u drugima. Ako vidi da je netko fokusiran na beznačajne stvari, škrtac, neljubazan, neprijateljski raspoložen, izgubit će svaki interes.

Ponos je prvi čimbenik pri razmatranju Lava kao partnera. Ego mu je bitan. Mnogi misle da je Lav samosvjestan i pun sebe, ali obično nije tako. Lav je nesiguran i brine se da ljudi neće prepoznati njegove vrijednosti. U stvari, Lav će gotovo uvijek biti sretan ako mu pomazite ego na pravi način. Ako ga stalno pokušavate učiniti ljubomornim ili se prema njemu loše ponašate, on će u odnosu ostati da vidi mogu li se stvari popraviti jer je optimist u srcu.

Lav će pomoću ponosa utvrditi tko će biti njegov partner. Želi nekoga tko je vjeran i pun ljubavi, nekoga tko će hvaliti njegova postignuća i ljubavnička umijeća. Nesiguran Lav nije lijep prizor.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Međutim, Lav ne može podnijeti ako se netko slijepo zaljubi u njega. On želi partnera koji može izdržati i doprijeti do njega, koji će moći preuzeti kontrolu. Da, Lav je jak. Ako mislite da mu treba obožavatelj, grdno se varate. On ne želi nekoga tko će ga slijepo slijediti, treba partner koji će ga staviti tamo gdje mu je i mjesto, ako je to potrebno. Više od svega, Lav treba poštovanje ​​partnera. Bez poštovanje, Lav može osjetiti požudu, ali nikada ljubav.

Ako želite da Lav izgubi interes, pojavite se na njegovim vratima neuredni ili loše obučeni. Lav će vas pustiti unutra jer ne želi da ga netko vidi s vama. Izgled mu je jako važan. Lav će pomno birati odjeću za vaš sastanak i od vas očekuje isto.

Iako Lav ne voli flertovati, voli izazove. Ako mu pustite da olako pobijedi, on će se pitati zašto ste to učinili. Također zapamtite da Lav uvijek ide po osjećaju i instinktu, mnogo manje racionalizira.

Lav voli požudu i seks. Čezne da vas osvoji, tijelo i dušom. Malo razigranosti u spavaćoj sobi pomaže Lavu da se osjeća opuštenijim. Kao mačka postaje znatiželjan ako spomenete bilo kakvu igru pod plahtama. Lav je romantičan i mora precizno odlučiti jeste li partner za seks ili nešto više.

Već je rečeno da Lavovi nisu toliko jaki i čvrsti. Uvijek imajte na umu da narcizam prolazi iz nesigurnosti. On se čini njegovan i graciozan. Govori kroz pokrete, a ne riječi. Ako govori mnogo, prikriva tišinu koju ne može podnijeti.

I Lav i Strijelac su poznati po svojim sarkastičnim kritikama. Ti komentari su kao stvoreni da vas izbace iz ravnoteže. Nažalost, ponekad ih koriste kako bi se bolje osjećali. Vaš jedini dobar odgovor na ovo je zrelo i smireno ponašanje. Ako koristite sarkazam kako bi mu uzvratili, Lav će se osjećati kao da ga napadate. Nemojte se spuštati na njegovu razinu. On vas neće poštivati ​​zbog toga.

Pročitajte kako se slažu Lav i ostali znakovi!

Jedna važna stvar za zapamtiti je da Lav apsolutno mora dominirati u krevetu. Ako ste agresivni, neće mu se to svidjeti. Lav se treba osjećati voljeno i maženo. Morate biti spremni na to da su njegovi osjećaji malo topli, malo hladni.

Lav je vrlo, vrlo osjetljiv. Ako uvrijedite njegov stil vođenja ljubavi, neće se braniti i pokušati biti bolji (kao Ovan). I sigurno neće dopustiti da to olako prođe (kao Strijelac). Umjesto toga, instinktivno će dobiti loš predosjećaj o vama, bez da svjesno shvati što je tome uzrok. On će vas gurnuti daleko od sebe. Tada će tražiti partnera drugdje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije