Na koji način žene doživljavaju seks?

Na koji način žene doživljavaju seks?

Na koji način žene doživljavaju seks?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Mnoge žene smatraju da je seks najdublji oblik veze i ljubavi, a mnoge od njih su vrlo seksualno orijentirane. Dok se orgazam kod muškarca odvija brzo, kod žena duže traje, snažniji je i može uključivati višestruke orgazme.

Žene, u odnosu na muškarce, drugačije doživljavaju i izražavaju svoju seksualnost, a ovo su samo neki od primjera!

Seks je u glavi

Muškarci su često razočarani što žena nema tjelesne seksualne porive kao oni. Ali, tijelo žene je hormonalno vrlo drugačije. Testosteron uzrokuje fiziološku požudu kod oba spola, ali u različitim stupnjevima. Muški hormonalni pogon je snažan kao glasni vrisak, a ženski kao senzualan šapat. Za nju seks predstavlja zamišljanje vrućih scena. Dakle, kada žena zamišlja da je s nekim u vezi, to podrazumijeva da su njezini seksualni apetiti na visokoj razini.

Provjerite 3 neuobičajena zakona seksualne privlačnosti!

Seks je žudnja za nekim

Stručnjaci smatraju da žene najviše uzbuđuje spoznaja da su poželjne. Znajući da muškarac žudi za njom, žena aktivira svoju maštu kao u primjeru iznad. Kao što muškarci očekuju čest seks nakon braka, žene očekuju neprestanu romantiku koja će potaknuti njihovu seksualnu želju.

Seks je mješavina osjećaja

Većina žena voli seks no, ponekad umor, fiziološke tegobe i stres mogu smanjiti želju. Za njih doživljavanje redovitih orgazama nije jednostavno kao muškarcima. Oni vole raznolikost, dok su žene sklonije rutini jer se na taj način lakše opuste i dolaze do višestrukog zadovoljstva.

Seks je stvar iskustva

Dok mnoge žene nauče doživjeti orgazam putem samostalne stimulacije, postoji velik broj žena koje su sa seksualnim životom počele u vezi. Kod muškaraca je situacija vrlo jasna jer je većina proživjela prvo seksualno iskustvo kroz masturbaciju. Za razliku od muškaraca, ženama masturbacija nije dovoljna da zadovolje svoje seksualne apetite. Njima je potreban dodir druge osobe, romantika i zavođenje.

Seks je aspekt ljubavi

Seks, razgovor, druženje, zajedništvo, dom, obitelji, osjećaj poštovanja i mnoge druge stavke, za ženu predstavljaju ljubav.

Seks je način na koji pokazujemo ljubav

To ne znači da se žena upušta u seks samo ako muškarcu želi pružiti ljubav, ali u većini slučajeva seksom nagrađuje svog partnera i isto tako mu ga uskraćuje ako smatra da ga nije zaslužio.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije