Saznajte kako postići što bolje rezultate treninga

Saznajte kako postići što bolje rezultate treninga

Saznajte kako postići što bolje rezultate treninga
  • Objavljeno: Srijeda, 22.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Bez obzira trenirate li tijekom cijele godine ili tek onih par mjeseci prije odlaska na plažu vjerojatno ste svjesni da sami treninzi nisu dovoljni za postizanje rezultata. Tijelo iz snova nedostižan je san ako uz treniranje ne pazite na pravilnu i raznoliku prehranu, dovoljno odmora i unos potrebnih dodataka prehrani.

Svaki sportaš, bio on profesionalac ili se sportom bavio rekreativno, tijekom treninga doživljava napor i stres, a ponekad nažalost i ozljede. Za sprječavanje ozljeda i što bolje rezultate tijekom treninga važno je paziti na pravilno izvođenje vježbi i formu kako bi sportska izvedba bila što bolja.

Kada je u pitanju sportska izvedba L–karnitin u obliku dodatka prehrani neprestano plijeni pažnju sportaša. U ljudskom organizmu on ima brojne funkcije, a najpoznatija je njegova uloga nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se koriste kao izvor energije.

Naše tijelo samostalno proizvodi L-karnitin, ali tjelesne potrebe veće su od biosinteze. Procjenjuje se da tijelo stvara 25% potrebnog L-karnitina, a ostalih 75 % treba unositi hranom. Upravo su sportaši osobe koje mogu najviše profitirati unosom L-karnitina u obliku dodatka.

L-karnitin od sada možete konzumirati u kombinaciji s matičnom mliječi i vitaminom B12. Matična mliječ bogata je bjelančevinama i vitaminima, a najvažnija je masna kiselina 10-HDA, koja do sada nije pronađena niti u jednoj drugoj prirodnoj tvari. Vitamin B12 dodatno povećava sportski kapacitet jer daje energiju i smanjuje umor i iscrpljenost.

Uzimajte Gelée royale sport 30 minuta prije tjelesnog napora i postižite ciljeve koji vode vaše fizičke aktivnosti.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije