Saznajte kako su naše čitateljice i njihovi klinci ocijenili Curaprox Kids četkicu i pastu za zube

Saznajte kako su naše čitateljice i njihovi klinci ocijenili Curaprox Kids četkicu i pastu za zube

Saznajte kako su naše čitateljice i njihovi klinci ocijenili Curaprox Kids četkicu i pastu za zube
  • Objavljeno: Utorak, 11.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Završili smo još jedan Testeraj, a tijekom ovog su naše čitateljice imale priliku ocijeniti Curaprox Kids četkicu i pastu za zube. Testiranje proizvoda je trajalo deset dana, a nakon tog perioda zamolili smo sudionice da s nama podijele svoje iskrene dojmove.

Curaprox Kids paket je dobio ocjenu 4,8 (odličan)

Tijekom ovog Testeraja prikupili smo 30 recenzija, a prosječna ocjena naših čitateljica za Curaprox Kids paket iznosi 4,8 (odličan). Za sudjelovanje smo izabrali žene koje imaju djecu u dobi između 6 i 12 godina, a jednako nas je zanimalo što o četkici i pasti za zube misle klinci koji su ih koristili i njihovi roditelji koji su nadgledali pranje zubića.

Curaprox Kids četkica za zube najviše je oduševila mame djece kojoj trenutno ispadaju mliječni zubi i rastu trajni pa su im desni posebno osjetljive te im odgovara četkica s vrlo nježnim vlaknima. Mame su u svojim odgovorima složne oko toga da je četkica dobro osmišljena i da je djeca lako drže u ruci, a da zbog male glave mogu lako oprati i teže dostupne površine zubića. Pohvalile su i izgled četkice, a nekoliko njih je istaknulo kako njihova djeca više ne pružaju otpor obavljanju oralne higijene jer im je četkanje ugodnije. Kažu da se izgled četkice jako svidio i djeci, najviše zbog toga što su četkice većinom u "živim" bojama.

Mame su pohvalile i Curaprox Kids pastu za zube. Više njih je istaknulo kako su zadovoljne sastavom, primijetile su da se pasta ne pjeni prejako, ali se lako rastapa u ustima i dobro obavlja svoj posao. Najviše komentara je povezano uz okus paste jer je to ono što je oduševilo njihovu djecu.

Detaljne recenzije možete pročitati i klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Moja djevojčica je isprobala Curaprox Kids četkicu za zube i jako joj se svidjela. Najviše joj se sviđa što je jako mekana i sad joj je super prati zubiće s njom. Inače ima rupicu jer joj fali zubić i prvi put je oprala, a da nije plakala da ju boli - četkica je stvarno odlična."

"Moj osobni dojam je da je četkica super i stvarno korisna, pogotovo kod djece s miješanom denticijom, jer je meka i male glave te dijete može zahvatiti sve potrebne površine zuba i zubnoga mesa."

"Sin je u procesu ispadanja zubi i rasta novih, zubno meso mu je osjetljivo i uvijek su drame oko pranja. Sada ih pere bez problema jer je četkica nježna."

"Veliki plus pasti je to što se okus sviđa djetetu, to mi je uvijek prvi izbor. Također, pasta se lijepo rastopi i odradi posao kako bi i trebala."

"Svidjela mu se pasta. Uvijek isprobava naše paste jer mu se sviđa miris, ali su mu preljute. Sad je dobio pastu koja miriše kao ona za odrasle, ali je slatka."

"Sviđa mi se da pasta nema štetnih sastojaka, a dijete kaže da je okus super pa je to veliki plus."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije