Rezultati Testeraja: Li Quandisa proizvodi za intimnu njegu dobili su jako visoku ocjenu!

Rezultati Testeraja: Li Quandisa proizvodi za intimnu njegu dobili su jako visoku ocjenu!

Rezultati Testeraja: Li Quandisa proizvodi za intimnu njegu dobili su jako visoku ocjenu!
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Ako pratite našu rubriku Testeraj, onda već znate da su naše čitateljice tijekom ožujka imale priliku testirati i ocijeniti Li Quandisa proizvode za intimnu njegu. U ovom Testeraju sudjelovale su žene u dobi 35-55 godina, koje i inače koriste proizvode za intimnu njegu, i koje su sklonije tome da koriste prirodnu kozmetiku. Svaka od njih je na svoju adresu dobila paket s dva proizvoda: intimnim uljnim sapunom i intimnim uljem. Nakon što su ih koristile tjedan dana, s nama su podijelile svoje dojmove.

Li Quandisa paket je dobio ocjenu 4,8 (odličan)

Na temelju 15 recenzija, prosječna ocjena naših čitateljica za Li Quandisa paket iznosi 4,8 (odličan). Sve sudionice Testeraja su izjavile kako planiraju i dalje koristiti Li Quandisa proizvode, a složne su i oko toga da bi ih preporučile prijateljicama i ženama u svojoj obitelji. Zadovoljne su sastavom, a većina i miris smatra vrlo ugodnim pa su ga opisale izrazima poput "prirodan", "predivan", "neuobičajen, ali lijep" ili čak kao "miris spa rituala".

Više žena je istaknulo kako su proizvodi nježni i ne izazivaju iritaciju, kao što im se događalo s nekim proizvodima koje su ranije koristile. Komentari su pozitivni i kad je riječ o osjećaju na koži nakon korištenja - u više odgovora se ponavlja osjećaj čistoće i svježine, ali i to da koža više nije suha i da je vrlo mekana. Kao dodatni plus, više sudionica Testeraja istaknulo je i luksuznu ambalažu.

Detaljne recenzije možete pročitati i klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Najviše mi se dopalo što su sve prirodni sastojci, ali i miris me oduševio. Ambalaža je također prekrasna, nekako luksuznog izgleda."

"Nakon korištenja nastupio je osjećaj svježine i čistoće, čak i za vrijeme menstruacije. Taman se pogodila pa sam i to testirala."

"Osjećaj na koži je prirodan, nema osjećaja zatezanja i iritacije, kao ni crvenila."

"Intimno ulje je novitet u mojoj svakodnevnoj rutini intimnog područja. Decentno mirisno i jako ugodno."

"Koža je dobro reagirala što mi je iznimno bitno jer sam osjetljivija "dolje" na razne preparate i ugodno me iznenadilo što mi je koža super reagirala na ovaj proizvod."

"Ulje je savršenog mirisa, baš po mojoj mjeri, voljela bih imati i nešto za mazanje cijelog tijela s tim mirisom....Opuštajuće je."

"Prekrasan miris i osvježavajući osjećaj nakon nanošenja. Jako mi se svidjela ambalaža."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije