Naše čitateljice isprobale su novu Vegetu BIO - saznajte kakvi su njihovi dojmovi!

Naše čitateljice isprobale su novu Vegetu BIO - saznajte kakvi su njihovi dojmovi!

Naše čitateljice isprobale su novu Vegetu BIO - saznajte kakvi su njihovi dojmovi!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Vjerojatno ste već primijetili da u Testeraju najčešće ocjenjujemo kozmetiku, no ovaj put smo za promjenu imali jedno malo gastro testiranje. Našim čitateljicama ponudili smo da isprobaju novu Vegetu BIO, koja sadrži 12 vrsta biološki uzgojenog povrća i začina te morsku sol, a proizvodi se potpuno u skladu s načelima održivosti.

Nova Vegeta BIO je dobila ocjenu 4,8 (odličan)

Tijekom testiranja Vegete BIO prikupili smo 35 recenzija naših čitateljica te prosječna ocjena iznosi 4,8 (odličan). U ovom Testeraju sudjelovale su žene koje vrlo često kuhaju, a Vegetu BIO testirale su prilikom pripreme jela koja i inače redovno pripremaju, poput različitih vrsta juha i mesa, umaka bolonjez, variva s povrćem itd. Okusom su jako zadovoljne, a neke od njih su istaknule kako je okus "prirodan", "dobro izbalansiran" te da Vegeta BIO jelima "sveukupno poboljšava okus i miris".

U usporedbi s "klasičnom" Vegetom, više ispitanica je reklo kako je Vegeta BIO nešto blaža varijanta, manje slana, ali da je okus povrća intenzivniji. Većina je upravo to istaknula kao glavne prednosti, a nekima se posebno svidjelo to što Vegeta BIO sadrži krupnije komadiće povrća i začinskog bilja.

Detaljne recenzije možete pročitati i klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Sviđa mi se što napokon jedem nešto industrijski proizvedeno, ali i prirodno. S obzirom da izbjegavam papar, ovo je "lakša" varijanta Vegete koja mi savršeno odgovara, a da pri tom ne gubi svoju osnovnu namjenu."

"Vrlo sličan okus originalnoj Vegeti, no nešto manje slan i puniji."

"Dosta se osjeti povrće i baš dodaje nešto ukupnom okusu."

"Sviđa mi se činjenica što su sastojci bio podrijetla. U hrani ne bih primijetila razliku između nje i originalne Vegete."

"Sviđa mi se puniji i puno bogatiji okus hrane, ali prvenstveno spoznaja da su sastojci iz organskog uzgoja i uzgojeni bez upotrebe pesticida. I naravno, dodatak morske soli."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije