Želite li Curaprox četkicu i pastu za zube za djecu? Prijavite se na Testeraj!

Želite li Curaprox četkicu i pastu za zube za djecu? Prijavite se na Testeraj!

Želite li Curaprox četkicu i pastu za zube za djecu? Prijavite se na Testeraj!
  • Objavljeno: Četvrtak, 09.03.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Da je redovno pranje zubića jako važno, jedna je od stvari koju treba naučiti već tijekom ranog djetinjstva. Neka djeca teško usvajaju ovu naviku, a mi im to možemo olakšati pravilnim izborom četkice i paste za zube. Kolegica iz redakcije oduševila se idejom da njezin šestogodišnji sin isproba Curaprox Kids četkicu i pastu za zube s okusom lubenice, a zajedničke dojmove je opisala u recenziji.

Sada i Vi imate priliku dobiti Curaprox Kids četkicu za zube s malom glavom i vrlo tankim i mekanim, nježnim vlaknima, koja uspješno uklanjaju naslage. U paketu za ovaj Testeraj nalazi se i Curaprox Kids pasta za zube od prirodnih i sigurnih sastojaka, koji čuvaju osjetljivu sluznicu usta te caklinu mliječnih i trajnih zuba.

Ako želite da Vaša djeca besplatno isprobaju, a zatim s Vama ocijene Curaprox Kids četkicu i pastu za zube, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj.

Prijave traju do četvrtka, 16. ožujka, a izabrane sudionike Testeraja ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti putem maila ili pozivom na broj koji su ostavili u prijavi. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije