Otkrila sam savršenu četkicu i pastu za zube za djecu, a moj sin je oduševljen

Otkrila sam savršenu četkicu i pastu za zube za djecu, a moj sin je oduševljen

Otkrila sam savršenu četkicu i pastu za zube za djecu, a moj sin je oduševljen
  • Objavljeno: Utorak, 07.03.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF, Curaprox

Kategorija: Testeraj

U našoj obitelji se jako drži do oralne higijene i zdravlja, a tu naviku pokušavam usaditi i svojem šestogodišnjaku još od najranijih dana. Iako, za razliku od mnoge djece, nema problem s odlascima kod zubara, iz nekog razloga redovno pokušava izbjeći pranje zubića. U pokušaju da riješim taj njegov otpor zadnje što sam isprobala su Curaprox Kids četkica i pasta za zube.

Curaprox četkicu za zube i sama koristim već godinama i jedna sam od onih koji, nakon što su je otkrili, više nikad ne razmišljaju o povratku na četkice kakve su ranije koristili. S obzirom na to da sam stvarno zadovoljna jako me veseli da imaju i proizvode koji su namijenjeni baš za djecu, najviše jer se pokazalo da se mojem sinu svidjelo to što imamo jednake četkice za zube, samo različite veličine, a posebno ga je oduševila nova pasta za zube.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno dobiti Curaprox Kids četkicu i pastu za zube u sklopu rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Izabrali smo lijepu zelenu Curaprox Kids četkicu za zube, namijenjenu za djecu dobi od 4 do 12 godina. Jako je lijepo dizajnirana, od drške koja je prilagođena dječjoj ruci pa do male glave jednako tako prilagođene dječjoj čeljusti. To znači da klinci pomoću nje mogu bez problema temeljito četkati i teže dostupna mjesta, recimo stražnje strane kutnjaka. Četkica ima jako puno tankih, ali gustih vlakana za uspješnije uklanjanje naslaga, a ono što mi se posebno sviđa je da su vlakna vrlo, vrlo nježna jer je sasvim normalno da djeca imaju osjetljive desni. Iako mislim da je ova četkica mojeg sina pridobila svojim izgledom, sigurna sam da je doprinijelo i to da je četkanje zubića sada nježnije i ugodnije, nego s mnogim drugim četkicama.

Dodatni faktor zašto sada ne izbjegava pranje zubića vjerojatno je i nova Curaprox Kids pasta za zube s okusom lubenice, a već smo se dogovorili da ćemo idući put probati jagodu. Ova pasta je slatka, ali ne previše, nego baš u pravoj mjeri, i podsjeća na okus žvakaćih guma za djecu. Inače sam oprezna s takvim okusima i uvijek provjeravam sastav pa mi je bilo drago vidjeti da sadrži samo prirodne i sigurne sastojke, koji štite sluznicu usta, ali i caklinu zuba, kako mliječnih, tako i trajnih. Jako je važno da nema štetnih sastojaka poput natrij lauril sulfata, parabena, triklosana i mikroplastike. Ukratko, kombinacija sastojaka i okusa je pun pogodak.

Tijekom priprema za Testeraj koji nam slijedi, Curaprox Kids četkice i paste za zube isprobalo je još nekoliko djece mojih kolega i kolegica, a njihovi dojmovi su vrlo slični - klinci jednostavno vole žarke boje četkica i užitak im je prati zube s pastom koja je baš dobrog okusa. S druge strane, nama kao roditeljima je drago da su ovakvi proizvodi tako lijepo osmišljeni da su u isto vrijeme privlačni djeci, ali i dobri za njih.

Ako i vi želite da vaša djeca besplatno isprobaju Curaprox Kids četkicu i pastu za zube, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja jer smo pripremili i pakete za vas.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije