Revolucija u postizanju prohodnosti nosa!

Revolucija u postizanju prohodnosti nosa!

Revolucija u postizanju prohodnosti nosa!
  • Objavljeno: Petak, 22.08.2014.
  • Broj pregleda: 1.914
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Razlikujemo hipotonične, izotonične i hipertonične otopine. Hipertonična  otopina ima veći postotak natrij-klorida (soli) u odnosu na sadržaj soli u staničnim tekućinama. Izotonične otopine imaju isti postotak soli, a hipotonične niži u usporedbi s količinom soli u staničnoj tekućini. 

Sinomarin je nova linija hipertoničnih  otopina morske vode. Namijenjena je higijeni i dekongestiji (otčepljivanju) nosa kod djece i odraslih. Svaki od Sinomarin proizvoda sadrži hipertoničnu otopinu morske vode, a proizvode razlikuje međusobno  jačina uštrcaja tj. mlaza. Svaki Sinomarin proizvod prilagođen je različitoj dobnoj skupini te različitim stanjima sluznice nosa.

Nisu niti sve hipertonične otopine iste. Razlikuju se po postotku sadržaja soli, pa su neke tako slanije a neke manje slane. Istraživači iz laboratorija Gerolymatos znanstvenim spoznajama i testiranjima došli su do podatka o točno određenom postotku sadržaja soli koji je dovoljno "slan" tj. jak da djeluje protiv začepljenosti, a dovoljno blag da ne izaziva pečenje kod primjene. To je osobito važno dojenčadi i maloj djeci. Štoviše, taj postotak je patentiran i nalazi se samo u Sinomarinu! Kvaliteta morska voda koja se koristi u Sinomarin proizvodima svakodnevno se kontrolira.

Primjena Sinomarina® preporučuje se:

  • za svakodnevnu higijenu i vlaženje sluznice nosa
  • kod prehlade, gripe i alergije
  • u slučaju kad se dekongestivi ne smiju primjenjivati (npr. trudnoća, dojenje, bolest štitnjače, visoki krvni tlak, oboljenja srca, šećerna bolest)
  • za poboljšanje djelotvornosti dekongestiva i smanjenje njihova ukupnog unosa.

Sinomarin® - kompletna linija pokriva potrebe svih uzrasta!

Kako je za pravilno disanje važno da je nos čist, a sluznica optimalno vlažna, preporuča se svakodnevna higijena nosa Sinomarinom®, posebice u uvjetima suhog i toplog zraka.

Najnovije

Najčitanije