Matična mliječ u kapima – najbrža apsorpcija i najveća iskoristivost aktivnih sastojaka

Matična mliječ u kapima – najbrža apsorpcija i najveća iskoristivost aktivnih sastojaka

Matična mliječ u kapima – najbrža apsorpcija i najveća iskoristivost aktivnih sastojaka
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.09.2019.
  • Broj pregleda: 649
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Nove Farmakol Gelee Royale matična mliječ u kapima (20 ml) je kao stvoren za mlade i odrasle s aktivnim životnim stilom jer nudi prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari. Matična mliječ u obliku kapi omogućava jednostavnu i djelotvornu primjenu. Pomoćne tvari stabiliziraju svježu matičnu mliječ, a ujedno i omogućuju izravno ulaženje matične mliječi u krvotok te veću iskoristivost njezinih biološki aktivnih sastavnica.

Matična mliječ je moćna, sadrži razne aminokiseline, hranjive tvari, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge tvari zbog kojih je naše tijelo zdravo i u formi, konzumiranje će spriječiti razne bolesti, ali i povećati ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice te usporava proces starenja. Potiče stanični metabolizam, povećava ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu i održava vitalnost organizma.Matična mliječ se najčešće koristi kod pada imuniteta, kronične iscrpljenosti organizma, kod povećane psihičke i fizičke aktivnosti, te pojačanog stresa.

Najvažnija i prisutna samo u matičnoj mliječi je nezasićena masna kiselina 10 hidroksidecenska kiselina (10-HDA). Ujedno je i najobjektivniji parametar za određivanje kvalitete matične mliječi. Upravo se zbog 10-HDA matičnoj mliječi pripisuju brojna pozitivna svojstva. Proizvod sadrži 5,3 mg 10- HDA u max dnevnoj dozi.

Najnovije

Najčitanije