Otkrivamo potpuno prirodno rješenje za alergije!

Otkrivamo potpuno prirodno rješenje za alergije!

Otkrivamo potpuno prirodno rješenje za alergije!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Alergije su sve učestalija pojava u našem društvu, bilo da se radi o peludnoj alergiji, alergiji na hranu, prašinu, grinje, životinjsku dlaku, deterdžente i dr.

Najčešći simptomi peludne alergije koji nas najviše iscrpljuju psihički i fizički te stvaraju dodatni stres po naš organizam su šmrcanje, kihanje, svrbež i curenje iz nosa, peckanje, crvenilo i svrbež očiju, kašalj, glavobolje, upale sinusa i dr. Sve to ograničava normalno funkcioniranje organizama što uzrokuje razdražljivost, nezadovoljstvo, sputanost, napetost i dodatnu brigu te stvara negativni začarani krug.

U Health centru možete na prirodan i učinkovit način trajno ukloniti sve simptome i riješiti problem alergije.

Za svaku osobu, ovisno o vrsti alergije, simptomima, trajanju i općem psihofizičkom stanju kreira se terapija koja uključuje energetske masaže i tretmane: refleksoterapija, kineska masaža glave, masaža leđa, cupping terapija, antistres terapije, relaksacija i life coaching.

Uklanjanjem napetosti i bolova, štetnih tvari iz tijela, umora i iscrpljenosti te stresa, glavnog okidača i uzročnika sve većeg broja bolesti modernog društva, organizam se dovodi u opušteno stanje.

U tako opuštenom stanju poboljšava se energetski protok i cirkulacija kroz sve organe, potiče se njihov bolji rad i funkcija, jača imunitet i otpornost organizma.

Vođenom relaksacijom postiže se unutarnji mir, opuštenost, uči se duboko disanje dok life coaching pomaže u promjeni starih i loših obrazaca misli i navika koje su dovele do problema te uči kako se nositi sa stresom, problemima i svakodnevnim situacijama.

Kontinuirane terapije u ugodnoj i opuštenoj atmosferi Heath centra te upute, znanje i iskustvo stručnih terapeuta garantiraju rezultat: rješenje i nestanak alergije iz vašeg života, slobodno disanje tijekom cijelog dana, uživanje u boravku u prirodi u svakom godišnjem dobu, snažan imunitet, opuštenost te zdrav duh, um i tijelo.

Ako imate problem s alergijama i ne znate kako se nositi s njima, posjetite Health centar i saznajte kako na prirodan, učinkovit i trajan način zauvijek riješiti alergiju te zdravo živjeti punim plućima!

Izdvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje i uspjeh Vam je zagarantiran!

Za više informacija posjetite www.healthcentar.com, ili nazovite 01 5605711 / 091 1555619!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije