Zašto pamuk i zašto organski pamuk?

Zašto pamuk i zašto organski pamuk?

Zašto pamuk i zašto organski pamuk?
  • Objavljeno: Petak, 17.06.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U posljednje vrijeme sve se više naglašava važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike žena. Zato će aktivne i dinamične žene koje paze na svoje zdravlje i higijenu uvijek dati prednost ulošcima i tamponima od pamuka. Takvi proizvodi pored diskretnosti i pouzdanosti osiguravaju prozračnost koja je jedina garancija prevencije neugodnih iritacija i eventualnih alergija.

Pri uporabi takvih uložaka ili tampona svaka se žena osjeća iznimno ugodno. No, čak i na tom tržištu nude nam se dvije opcije: prirodni pamuk i certificirani organski pamuk. Poznati proizvođač higijenskih uložaka i tampona Tosama već neko vrijeme nudi obje opcije. Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100% pamuka. Slip, Day i Night ulošci prilagođeni su različitim tipovima menstruacije, a tu su i dva higijenska tampona (Mini i Normal) s aplikatorima za lakše i higijenskije rukovanje.

Za one koje u brizi za vlastito zdravlje, ali i za zdravlje okoliša žele napraviti još jedan korak naprijed, tu je linija Natura Femina Organic. Radi se o ulošcima i tamponima od 100% organskog, certificiranog pamuka koji dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu, što ih ubraja u grupu najekološkijih i najzdravijih proizvoda uopće.

Ulošci i tamponi Natura Femina  i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Sve Natura Femina proizvode možete pronaći u ljekarnama, a Natura Femina Organic proizvode uz njih i u trgovinama dm, Kozmo, bio&bio i Super Konzum. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu, sprječavate pojavu infekcija i alregija i dajete prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Natura Femina organic pamučni ulošci

Tosama d.o.o.
Brezovička cesta 21
10020 Zagreb
telefon: +385 (0)1 6546 493
fax: +385 (0)1 6545 416
e-mail: tosama@zg.htnet.hr

Vitashop

Najnovije

Najčitanije