Ubodi pčele

Ubodi pčele

Ubodi pčele
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ubodi pčele su uobičajena smetnja na otvorenom. U većini slučajeva, ubodi pčele su samo dosadni, a bol i oteklina brzo nestanu. Obično je kućno liječenje sve što je potrebno za ublažavanje boli kod uboda pčele.
Kategorija: Alergije

Definicija uboda pčela

Ubodi pčele su uobičajena smetnja na otvorenom. U većini slučajeva, ubodi pčele su samo dosadni, a bol i oteklina brzo nestanu. Obično je kućno liječenje sve što je potrebno za ublažavanje boli kod uboda pčele. Ali, ako ste alergični na ubode pčela ili ste ubodeni više puta, možete imati ozbiljniju reakciju koja zahtijeva hitan tretman. Možete poduzeti nekoliko koraka kako bi izbjegli ubode pčela i saznati kako ih liječiti ako vas ubodu.

Sadržaj

Vezane temeSponzorski članci

Napomena

Sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje uvijek zatražite savjet liječnika ili ljekarnika. Nikad ne odgađajte posjet liječniku i ne zanemarujte savjet profesionalnog medicinskog osoblja zbog nečega što ste pročitali na portalu CentarZdravlja.

Sadržaj portala nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen osobnim potrebama pojedinog korisnika.

Ako osjećate bol u prsima nazovite 194 odmah!