Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Divljač s umakom od kupina

Divljač s umakom od kupina

Divljač s umakom od kupina
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.523
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 182 kcal / 761,49 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Kupine su ukusne u umacima, a ova verzija je savršeno rješenje za bogat okus divljači
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, pecite divljač 5 min, zatim okrenite i pecite još 3-5 min, ovisno o debljini mesa (najbolje pecite 5-6 min sa svake strane). Kada je gotovo, meso izvadite i stavite na stranu.

Dodajte balsamico na tavu, goveđi temeljac, žele i češnjak. Miješajte sve zajedno, a zatim dodajte kupine i nastavite kuhati dok ne omekša. Poslužite uz jela od divljači.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti