Fjorentinska piletina

Fjorentinska piletina

Fjorentinska piletina
  • Objavljeno: Srijeda, 14.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izuzetno bogata i ukusna kombinacija piletine, špinata i kremastog umaka.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 4 pileća fileta
  • 2 šalice svježeg špinata
  • 2 žlice pesto umaka
  • 200ml sojinog vrhnja za kuhanje
  • 400g tjestenine
  • 2 žlica ribanca

Priprema

Dinstajte češnjak u tavi 1 minutu, zatim dodajte piletinu i pecite ju 7 do 8 minuta. Kada je piletina gotova, dodajte špinat i pirjajte sve zajedno 3 do 4 minute.

U međuvremenu, pripremite umak od sojinog vrhnja za kuhanje, ribanca i pesta. Sve sastojke pomiješajte i čim zavrije ugasite i ostavite da se ohladi.

Skuhajte tjesteninu prema uputama, ocijedite, dodajte piletinu i pripremljeni umak. Dobro promiješajte i poslužite.

Isprobajte još recepata za ukusna jela od mesa!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti