Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Patlidžan punjen piletinom

Patlidžan punjen piletinom

Patlidžan punjen piletinom
  • Objavljeno: Petak, 09.10.2015.
  • Broj pregleda: 1.126
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusan obrok pun povrća.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Patlidžan prerežite popola i izdubite svaku polovicu. Izdubljeni dio pomiješajte s povrćem. Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte piletinu i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte povrće i dinstajte oko 5 minuta. Posolite i popaprite po želji. Dodajte bosiljak i dobro promiješajte.

Svaku polovicu ravnomjerno napunite i pecite u pećnici oko 15 minuta. Izvadite, pustite da stoji oko 10 minuta i poslužite. Više recepata s patlidžanima potražite ovdje.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti