Parfe od mrkve

Parfe od mrkve

Parfe od mrkve
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 23.128
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Recept prilagođen dijabetičarima.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Očišćenu mrkvu naribati, dodati 2 dl vode i kuhati. Kuhanu mrkvu usitniti mikserom, dodati kukuruzno brašno, umjetno sladilo te koru i sok od jedne naranče. U zasebnu posudu staviti žumanjak i tući na pari. U jednu posudu dodati crnu čokoladu, a u drugu bijelu čokoladu, izmiješati te dodati po 0,5 dl kreme od mrkve.

Kratko hladiti u čaši premazanoj uljem i staviti red kreme od mrkve, red kreme od crne čokolade, red kreme od bijele čokolade. Hladiti oko tri sata, istresti na tanjur, preliti otopljenom dijetalnom bijelom i crnom čokoladom. Ukrasiti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti