Pečena jaja s biljem i fetom (Dijeta Jona Gabriela)
Malo drugačiji način serviranja jaja za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- dvije žlice fino nasjeckanog bilja (peršin, metvica, origano, bosiljak, što god želite)
- jedan zeleni luk, fino nasjeckan
- 8 jaja
- jedna trećina pakiranja tvrdog feta sira, izmrvljenog
- jedna trećina šalice naribanog sira
-
Opcije
- četvrtina šalice rajčica posušenih na suncu
- vlasac
- špinat
- slobodno uzgojena piletina
- organski uzgojena slanina
Priprema
Prethodno zagrijete pećnicu na 180 stupnjeva.
Namastite četiri male vatrostalne posude.
Odvojite bilje i luk u posude.
Stavite dva jaja u svaku posudu.
Posipajte sa sirom.
Kuhajte, nepokriveno, otprilike 10 minuta, ili dok jaja nisu gotova.
Servirajte sa svježom salatom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
DijeteCheeseburger (Dijeta Jona Gabriela)30 min12345
-
DijetePunjene gljive s fetom (Dijeta metaboličko čudo)30 min12345
-
DijeteTopla Haloumi salata (Dijeta Jona Gabriela)20 min12345
-
DijeteLjetna salata sa začinima (Dijeta Jona Gabriela)45 min12345
-
DijeteBurrito s jajima i slaninom (Biggest loser dijeta)15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti