Bezglutenski kruh s rajčicama
Bez glutena, ukusno i zdravo!
Vrijeme pripreme: 1:20h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 75 kcal / 313,80 kJ
Sastojci
- 200g bijelog brašna bez glutena
- 1 žličica soli
- 3 žličice praška za pecivo bez glutena
- 284ml mlaćenice
- 3 jaja
- 1 žličica pasirane rajčice
- 2 žlice maslinovog ulja
- 50g nasjeckanih sušenih rajčica
- 25g parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje.
Pomiješajte brašno, sol i prašak za pecivo. U zasebnu zdjelu umiješajte mlaćenicu, jaja, pasiranu rajčicu i ulje. Dodajte mokre sastojke u suhe, a zatim dodajte sušene rajčice i pola parmezana.
Stavite tijesto u kalup za pečenje i pospite parmezanom. Pecite oko 55 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela bez glutenaBezglutenski kruh2:15h12345
-
Jela bez glutenaOslić s krumpirom1 h12345
-
Jela bez glutena
-
Jela bez glutenaPuding od kakaa i chia sjemenki15 min12345
-
Jela bez glutenaHrskavi kvinojini musli s domaćim kokosovim jogurtom45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti