Bezglutenski kruh s rajčicama

- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 200g bijelog brašna bez glutena
- 1 žličica soli
- 3 žličice praška za pecivo bez glutena
- 284ml mlaćenice
- 3 jaja
- 1 žličica pasirane rajčice
- 2 žlice maslinovog ulja
- 50g nasjeckanih sušenih rajčica
- 25g parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje.
Pomiješajte brašno, sol i prašak za pecivo. U zasebnu zdjelu umiješajte mlaćenicu, jaja, pasiranu rajčicu i ulje. Dodajte mokre sastojke u suhe, a zatim dodajte sušene rajčice i pola parmezana.
Stavite tijesto u kalup za pečenje i pospite parmezanom. Pecite oko 55 minuta.

Vezani recepti
-
-
Jela bez glutenaBezglutenski kruh2:15h12345
-
Jela bez glutenaOslić s krumpirom1 h12345
-
Jela bez glutena
-
Jela bez glutenaPuding od kakaa i chia sjemenki15 min12345
-
Jela bez glutenaHrskavi kvinojini musli s domaćim kokosovim jogurtom45 min12345
Popularni recepti
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene paprike sa sirom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene palačinke sa sirom i špinatom20 min12345
-
Jela od mesaPiletina s kaduljom i limunom30 min12345
-
Jela od mesaMongolsko meso1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od tikvica i kukuruza1 h12345