Janjeći odresci u umaku od mente

Janjeći odresci u umaku od mente

Janjeći odresci u umaku od mente
  • Objavljeno: Četvrtak, 31.12.2015.
  • Broj pregleda: 521
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Posebno ukusna kombinacija!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 490 kcal / 2.050,16 kJ

Sastojci

  • 4 žlice nasjeckane metvice
  • 1 žličica senfa
  • 2 žlice soka od limuna
  • 4 žlice maslinovog ulja
  • 4 janjeća odreska

Priprema

Metvicu, senf i sok od limuna izmiješajte u blenderu. Ulijte maslinovo ulje i još malo izmiješajte. Dodajte sol i papar, i stavite sa strane.

Zagrijte roštilj. Začinite odreske i pecite oko 7 minuta sa svake strane.

Poslužite odreske uz umak i prilog po želji.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti