Pečena piletina s trešnjama i rikolom

Ručak koji će osvojiti vaše nepce.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 šalica trešanja
- 1 šalica rikule
- 2 žlice ulja
- sol
- papar
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 180°C.
- Piletinu nauljite, posolite i popaprite po želji.
- Stavite u vatrostalnu posudu i prekrijte ju aluminijskom folijom.
- Pecite oko 30 minuta.
- Izvadite, dodajte sitno nasjeckani luk i trešnje.
- Pecite otklopljeno još 20 minuta.
- Prije posluživanja, piletinu pospite šakom svježe rikule.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345