Pileća prsa punjena bademima

Ukusno i zdravo.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 žlice krem sira
- 4 žlice usitnjenih i tostiranih badema
- 3 žlice nasjeckanog svježeg peršina
- 4 filea pilećih prsa
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 1.5 žlica maslaca
Priprema
Pomiješajte krem sir, 3 žlice badema i 2 žlice peršina.
Pileća prsa presijecite te ih ravnomjerno napunite. Čačkalicama pileća prsa zatvorite te ih posolite i popaprite.
Zagrijte maslac u velikoj tavi, stavite piletinu i pecite oko 6 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno žutu boju. Uklonite s vatre, poklopite i ostavite da odstoji 2 minute. Pospite piletinu preostalom žlicom badema i peršina.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345