Pileća prsa punjena špinatom i sirom
 
    Piletina je jako dobar izvor proteina.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 50 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta pilećih prsa
- 1/2 šalice svježeg špinata
- 4 nasjeckana listića bosiljka
- 1/2 šalice svježeg ovčjeg sira
- 3 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckane paprike babure
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Piletinu posolite i popaprite, na svaki filet stavite špinat, bosiljak, ovčji sir i 1 polovicu paprike. Zamotajte i zatvorite uz pomoć čačkalica.
Stavite piletinu na lim za pečenje, pouljite i pecite 35 do 40 minuta. Izvadite, pustite da stoji oko 10 minuta i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
- 
                Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
- 
                Jela od mesaFjorentinska piletina25 min12345
- 
                Jela od mesaKremasti njoki sa špinatom i piletinom1 h12345
- 
                Jela od mesaPileća prsa punjena špinatom45 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    