Pileći zabatci pečeni u senfu i smeđem šećeru

Bogato začinjeni i marinirani crnim vinom.
Vrijeme pripreme: 1:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 pilećih zabataka
- 1/2 šalice senfa
- 1/4 šalice smeđeg šećera
- 1/4 šalice crnog vina
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- sol
- papar
Priprema
Pomiješajte senf, šećer, crno vino, češnjak, sol i papar i dobro promiješajte. Piletinu stavite u marinadu i pustite da stoji barem 30 minuta.
Zagrijte pećnicu na 200°C. Namastite vatrostalnu posudu, dodajte piletinu i pecite oko 40 minuta. Izvadite i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
Vector usisavač12345
-
Jela od mesaLagana salata od piletine i avokada45 min12345
-
Jela od mesaSlatko kisela piletina50 min12345
-
Jela od mesaPiletina s medom i senfom1:30h12345
-
Jela od mesaPileća prsa u marinadi od senfa i soje30 min12345
-
Jela od mesaPiletina sa senfom1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345