Piletina s parmezanom i češnjakom

Zapečena piletina posuta krušnim mrvicama.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 komada pilećih prsa
- sol
- papar
- 1 žličica češnjaka u prahu
- 1/4 šalice maslinovog ulja
- 1/3 šalice krušnih mrvica
- 1/3 šalice parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Prerežite pileća prsa popola, tako da dobijete 8 tanjih komada. Namastite lim za pečenje. Posolite i popaprite piletinu i pustite da stoji sa strane.
Pomiješajte krušne mrvice, parmezan, češnjak i maslinovo ulje. Utrljajte piletinu smjesom, poslažite na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiKolač od sira i maslaca od kikirikija45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni zapečeni krumpiri1:10h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
DesertiKolač od limuna i ricotta sira1:15h12345
-
NapitciSmoothie od borovnica i banane5 min12345
-
DesertiKolač od sira i borovnica1 h12345