Piletina s timijanom i kurkumom

Piletina s timijanom i kurkumom

Piletina s timijanom i kurkumom
  • Objavljeno: Petak, 19.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna, mirisna i mekana.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g nasjeckanih pilećih prsa
  • sol
  • papar
  • 1 žličica kurkume
  • 2 žlice timijana
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 najeckani češanj češnjaka
  • 1 šalica suhog bijelog vina
  • 2 šalice vode

Priprema

Piletinu posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi. Dodajte piletinu, dinstajte oko 5 minuta, dodajte vodu, poklopite i pustite da se kuha oko 10 minuta. Povremeno promiješajte. Dodajte timijan, kurkumu, vino i češnjak. Dobro promiješajte, kuhajte još 5 minuta i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti