Piletina sa špinatom

Brz i jednostavan ručak.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 125ml soka od limete
- 4 x 180g pilećih prsa bez kože
- 600 g špinata
- 1/3 šalice grožđica
- 1/2 žličice cimeta
Priprema
Sitno nasjeckajte češnjak i pospite s malo morske soli. Dodajte ulje, 80ml soka limete i dobro promiješajte . Stavite piletinu u marinadu, poklopite i držite u hladnjaku 15 do 20 minuta.
Zagrijte ulje i pecite piletinu za oko 5 minuta sa svake strane.
U međuvremenu, skuhajte špinat. Ocijedite ga i pospite grožđicama, cimetom i preostalim sokom od limete.
Začinite solju i paprom, i poslužite piletinu na špinatu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina sa slanutkom1 h12345
-
Jela od mesaPiletina s kuskusom40 min12345
-
Jela od mesaTalijanska piletina s rajčicom1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaPileći curry s jogurtom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345