Piletina u umaku od čaja

Nešto potpuno novo, a jako fino.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 šalica čaja od breskve
- 1/4 šalice nasjeckane kruške
- 3 žlice meda
- 1 žličica soka od limuna
- 1kg nasjeckanih pilećih prsa
- sol
- papar
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Med, čaj, kruške i sok od limuna zagrijte u loncu. Kuhajte dok smjesa ne postane gusta. Uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.
Zagrijte ulje u tavi. Pecite piletinu dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Posolite i popaprite po želji. Kada je gotova, dodajte umak od kruške, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345